2. december 2014

Så er man altså bare verdens bedste klasselærer!

I går foregik hele prinsessepigens skoledag, eftermiddag og aften hos hendes klasselærer sammen med resten af 3 nord. 20 børn skulle bage, lege, hygge og ha' det sjovt hos deres skønne lærer som de har gjort det, hvert år i december siden hun blev deres klasselærer i 1 klasse.

Vi forældre samt søskende var så inviteret til suppe og lasagne kl 17. I går var vi 53 der mødte op. Alle startede med en gåtur i den nærliggende skov. Ja, altså ikke mig (jeg kan jo kun gå 450 m ad gangen) men nogen skal jo også holde øje med lasagnen i ovnen og røre i suppen, ik'?!
Da alle mand var tilbage fra gåtur blev der hygget, spist lækker suppe (ungerne skovlede lasagne ind) og snakket. Ungerne var inde, ude og der var godt gang i den. Vi fik lov at smage ungernes hjemmebag inden vi hilste af kl 20.

Jeg har stor respekt og er vildt imponeret over, at deres lærer år efter år åbner sit hjem en hel dag. Ungerne snakker om det længe inden og længe efter. De elsker det og vi forældre og søskende synes også det er hyggeligt. Hun er bare en fantastisk klasselærer.

Har dine børn også en super duper lærer med det der ekstra overskud??

Og så lige en efterlysning. Vinderen af min Give Away, Frk. Struds har ikke reageret endnu. skal vi ikke aftale, at hvis jeg ikke har hørt fra hende inden torsdag så trækker jeg en ny vinder??

10 kommentarer:

 1. Hvorfor skal hun have helt til torsdag? Du kan da bare flux sende den til mig. Så behøver du ikke bøvle mere med det ;-) Fantastisk engangement prinsessepigens klasselærer har. Det er dejligt at høre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jamen søde Liv det ville være nemmere bare at sende den til dig men ikke helt fair, vel?;) Ja, vi er alle meget glade for prinsessepigens klasselærer, hun er bare fantastisk:)

   Slet
 2. Det lyder til I/prinsessepigen har en super skøn klasselærer med masser af overskud.Sådan en dag bare er guld værd:0)

  SvarSlet
 3. Donnaen har nogle gange i de mindste klasser været hjemme hos nogle af lærerne. Men det har vist mest været om sommeren, hvor de har kunnet lege ude. I hvert fald aldrig til en hel bagedag. Og slet, slet ikke til efterfølgende aftensmad med familien. Det er vist ret enestående. Hurra for hende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er en en enestående lærer og det bliver så sørgeligt når hun ikke skal ha' dem længere:(

   Slet
 4. Wow, det lyder som en helt fantastisk lærer!! Heldige børn og forældre:-)

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det bare hyggeligt altså - vi havde også en gymnasielærer som inviterede hele filosofi-holdet på 3 retters og vin, hjemme i egen lejlighed. Det varsgu en fed aften :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow Anne, det lyder som en fantastisk lærer:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...