10. december 2014

Hvor blev tiden lige af???

Hold da lige op tiden flyver afsted lige i øjeblikket. Der er bare så mange ting (er jeg sikker på du også kender) der sker. Julearrangementer her og der som skal deltages i. I går var det gymnastukforeningen der havde julefest. Det var bare mindstemanden og jeg der deltog for prinsessepigen øver jo på sin julemusical med dramaklassen. Mandag og tirsdag har de øvet 4 timer så tror de er ved at være klar. På lørdag skal Julemusicalen opføres og vi glæder os til at se den. Det er Frøbjerg Festspil hun går hos og showet er i Assens Arena. Tænker jeg nok lige billedespammer bloggen eller i hvert fald Instagram lørdag aften eller søndag. Pral kan muligvis også forekomme.

Nå, men i går var sidste festivas inden vi dribler på juleferie in the UK! Altså bortset fra musical og tjekke juledeko m.m. ud i Rosengårdscentret på søndag. Ja, lige det deltager jeg så ikke i for skal ha' hovedet scannet (det bliver det ofte så de søde læger kan holde øje med sclerosen) så mens jeg ligger og hører musik, muligvis sover så kører mand og børn i Rosengårdscentret. Go' tur siger jeg bare.....

Lovede vist at vise deres gaver til deres lærere frem?? Kan ikke huske det men her er de i hvert fald. Mindstemanden tegnede hans juleelefant, skrev julekortet og lavede et juletræ af perler mens jeg har fyldt den lille sok med chokolade. Prinsessepigen skrev julekort og perler men afleverede sin perleplade allerede den anden dag da hun ikke kunne vente til resten af gaven skal afleveres på torsdag.


Her gaven til hendes skønne lærer. Beklager det dårlige billede.....

 

Her mindstemandens gave til hans dejlige lærer.12 kommentarer:

 1. Ja,december har det med at flyve afsted,i hvert fald for mig,men børnene føler tit tiden går langsomt indtil juleaften;0)
  Så fine gaver dine børn har lavet til deres lærer,de må bestemt blive modtaget med glæde:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vores unger tæller ned til vi rejser:) Jeg synes det er lige om lidt:)

   Slet
 2. Sikke nogle fine gaver. Og sikken stress. Skal man det? Endnu værre ... plejer vi det? For så er det nok noget vi stadig gør. Må gå i tænkeboks mht. lærergaver i weekenden. Det bliver dejligt for jer at komme 'hjem' til jul. Altså når hovedet er scannet, de sidste forberedelser er nået og i ellers er klar ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig så meget til at komme 'hjem' for vi har ikke været i England siden påske. Man skal ikke gi' gaver. Jeg gør fordi, at de børn jeg arbejdede med altid gav mig gaver og det varmede. Jeg har stadig alle deres kort m.m:) Altid spændende med scanning og blive forsikret om der er noget derinde, ha ha ha. Den joke bliver aldrig gammel eller hva'?:)

   Slet
  2. Nej den blir aldrig for gammel. Du kan i det mindste dokumentere at der er noget derinde. Vi andre satser bare ;)

   Slet
  3. ha ha ha :) det er et sats....;)

   Slet
 3. Ej nogle søde gaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Vi håber de spreder glæde.

   Slet
 4. Så fine gaver må da begge lærere glade :-) Held og lykke med scanningen. Nej, den joke bliver aldrig for gammel, og man kan nemt selv komme til at sige noget rigtig dumt. Jeg har fået øverste etage scannet én gang og meddelte glad Gemalen, at der ikke var noget. - Det tror jeg på, svarede han prompte ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, kan godt huske du skrev om det:) Manden min synes også det er sjovt at spørge om der var noget, ungerne synes vi er dumme at høre på:)

   Slet
 5. Pøjpøj for et godt scanningsresultat og rigtig god tur til England når I når så langt. Jeg kan godt forstå, at I alle glæder jer, hvis det er så længe siden I har været derovre. Jeg syntes det var rædsomt, dengang jeg skulle holde et helt års pause med englandsbesøgene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja, vi er alle enige om det er for lang tid. Også selvom familien er søde til at komme her.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...