4. december 2014

Brev fra manden i rødt og en ny vinder.

Skal vi starte med at finde en ny vinder af min Give Away?  Frk. Struds har ikke reageret så jeg har trukket en ny vinder.  Det blev mindstemanden som fik æren og han valgte nr 19.  Det blev Rikke med kommentaren:
ihh jeg er alt for nysgerrig til at få sådan en melding. Jeg elsker gaver, både at give og at få. Kan sjældent holde på hemmeligheden om en gave ret længe og plejer at hoppe op og ned når nogen åbner mine gaver - er sååå nysgerrig og bliver ofte som et lille barn; især når jeg giver min kæreste gaver.
Bare beskeden om at vi ikke ved hvad det er gør at det kribler i mig for at åbne og finde ud af det... Og den lille nissemand må da også gerne komme med :)


Tillykke Rikke. jeg sender dig en mail.

Nå, så lige over til noget helt andet. Manden i rødt! Sørme om han ikke har besvaret ungernes brev de sendte i sidste uge. Det kan du læse lidt om her. Han er da rar, ik'?! De kom i går så nu er vi næsten juleklar. Vi mangler bare juletræet men det kommer juletræsfeen jo med og vi ved aldrig hvornår.... Okay, måske nogen gør lidt!

Jeg må hellere smutte for ungerne skal til skolefest eller det skal vi alle. Begge skal synge med deres klasser så de er har begge sommerfugle i maven.

4 kommentarer:

 1. Hvor heldigt at få brev fra julemanden,kan godt forstå der var nogen der blev glade:0)
  Håber I får en rigtig god skole fest,altid spændende når man skal optræde.
  Til sidst,men ikke mindst et tillykke til den nye vinder,(så kan det være vi andre snart kan få stillet vores nysgerrighed mht hvad pakken indeholder;0))

  SvarSlet
 2. Nå. Hvor fulde blev i så til den der fest i går? ;-) på en skala så højt at i så små, tykke, røde mænd med skæg?
  Håber i havde en rigtig god aften. Og fedt at ham den tykke skriver til børnene. Sød fyr. Virkelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja, de der cola light og cola med sukker fra Super Brugsen der blev solgt i skoleboden, de tog altså kegler;) Det var hyggeligt nok, ungerne sang fint med deres klasser og de brokkede sig ikke over den halv kolde pizza som udgjorde deres aftensmad;)

   Slet
 3. Nå. Hvor fulde blev i så til den der fest i går? ;-) på en skala så højt at i så små, tykke, røde mænd med skæg?
  Håber i havde en rigtig god aften. Og fedt at ham den tykke skriver til børnene. Sød fyr. Virkelig.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...