16. december 2014

Og så lige inden vi rejser....

Men sådan skal det åbenbart være hvert andet år, når vi skal til England og holde jul. Altså, for 2 år siden rejste vi med slem influenca hos både prisessepigen og faren. Heldigvis ikke helt så slemt hos mindstemanden og jeg.
I dag ringede skolen så kl 11, at prinsessepigen klagede over kvalme og hovedpine, kunne jeg hente hende?
Hun har ligget på sofaen hele eftermiddagen. Kvalmen udviklede sig ikke men hovedpine havde hun i flere timer. Heldigvis ingen tegn på feber eller andre ting så jeg håber det bare er et lille blip. Hun har det også meget bedre hertil aften så krydser fingre for det var det.
For det er ikke rart at rejse når man er skidt. Og rejse skal vi og hvor vi glæder os! 2 dage and we're off..... Yeah!!

8 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for, at det ikke blive værre, så alle kan rejse raske af sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita:) Faktisk er hun vågnet hertil morgen (efter 11 timers søvn) helt frisk:) Var nok bare det hun havde brug for.

   Slet
 2. Kan se, at Prinsessepigen heldigvis allerede har det bedre. Sikke et held. Og rigtig god tur til England :-) Skal I være væk hele julen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun var heldigvis ovenpå efter en go nats søvn:) Vi kommer hjem den 30 så det er en dejlig lang ferie:) Min mor og Muffin (vores kat) skal hygge og jeg har på fornemmelsen det er igen er en meget forkælet kat vi kommer hjem igen!

   Slet
 3. I skal nok komme raske til England - alle zu sammen. Sikkert bare lige for at give jer en smag af, hvad i kunne have stået med, hvis altså ikke i alle var raske. Men det er i. God pakning - og god ferie lige om lidt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er helt på toppen igen. Det er vi alle heldigvis og jeg er næsten færdigpakket:) Og tak, vi glæder os til ferie:)

   Slet
 4. Håber I holder jer raske alle fire. Rigtig god tur og glædelig jul...

  SvarSlet
  Svar
  1. Prinsessepigen er på toppen igen så nu skal vi bare afsted på ferie:) Glæder os rigtig meget. Også go jul til dig.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...