6. december 2014

It's a kind of magic.....

I nattens mulm og mørke ankom træ med lys på og feen i toppen. Ungerne var sååååååå overraskede og glade da de vågnede og der stod det.... Juletræet med sin pynt eller det passer ikke , for det ankommer kun med lys på så kan ungerne jo selv pynte. Og det gjorde de i stor stil. Alt kom på og kønt er det ikke og så alligevel..... Måske bare en anelse fyldt men ungerne er lykkelige og det er jo deres fest! Det er nu hyggeligt nok som det står der i alt sin glans, ik'?!!

I eftermiddag er der blevet lavet perleplader til deres klasselærere (vises i et andet indlæg) og tegnet julekort. Nu skal jeg lige ha' købt en gave til hver lærer og så skal det hele pakkes ind.

Mangler heller ikke mange gaver nu men skal tilgengæld til at begynde at pakke kufferter og tænke praktisk. Vi skal jo til England snart og holde jul. Vi glæder os for vi har faktisk ikke været derover siden påske.

Jeg tror katten Muffin glæder sig til at mormor kommer og er hos hende. De hygger altid så meget når vi er på ferie. Ved faktisk ikke hvem, der nyder det mest, mormor eller Muffin?!

Nå, men der skal laves mad.... Go' weekend derude!

10 kommentarer:

 1. Nogle gange som forældre, må man bare glæde sig over børnenes glæde og se frem til den dag, hvor ungerne godt selv kan se, at visse ting ikke er smarte.. eller hvad? Altså.. har jo ikke selv kid, der kan give mig den slags erfaring, men ser jo alligevel ting rundt omkring..

  Men altså.. har seriøst set værre træer - det er da hyggeligt.. måske ikke heeeeeelt, som jeg ville vælge det, men smag kan jo ikke diskuteres!

  Elsker billedet, hvor dine kid står med hænderne ind i træet = pynter.. Børn og juleglæde.. det er stort!

  Uh engelsk jul.. altså.. skal da nok blive hyggeligt men... noget med traditioner... åh jeg ville ikke kunne. Men glæder mig nu alligevel til at høre mere om det.... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de elsker jul og det gør vi også så den får fuldt gas. Vores unger har jo aldrig kun holdt dansk jul så de elsker begge slags og nyder det er to forskellige slags jul. Hvert andet år her, hvert andet år i England :) så hyggeligt du læser med og der vil helt sikkert være mere om jul på Bloggen:)

   Slet
 2. Skøn idé med at træet ankommer i sovetiden - så det er en morgenoverraskelse. Det kan jeg godt lide. Og selvfølgelig giver de den gas med pyntningen. Sådan skal det være. glæder mig til at se julekort og gaver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er farens tradition fra hans barndomsjul :) det er omend en anelse stressende for moren, da hun hele tiden tror ungerne vågner midt i det hele. Det er nu aldrig sket. Og ja, vi går all in på pyntning:)

   Slet
 3. Så fint et træ,elsker også at se,når vores børn pynter juletræet med alt fra købte kugler til pynt de selv har lavet.Jeg synes det er skønt med traditioner fra både far og mor,som børnene kan tage med sig,når de bliver voksne(hvis de ønsker det;0)
  Rigtig god tur til England:0)

  SvarSlet
 4. Tak:) Ja, vi elsker også vores blandede traditioner:)

  SvarSlet
 5. Hvor er træet blevet flot! Jeg kan godt lide, når det er lidt "fyldt" ;-) Det er en gave for børnene, at de kender til to slags traditioner. Jeg ønsker jer alletiders jul i England. Det er jeg ret sikker på, at I får <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Anita:) og go' jul til dig:)

   Slet
 6. Sikke en sjov ide at hente juletræet ind, mens ungerne sover :-) Her har Donnaen jo altid selv været med ude at hente og fælde træet, så det ville ikke rigtigt kunne gennemføres her. Og pyntes efter alle kunstens regler (eller snarere uden) skal det jo. Så kan man altid få sig et fint og klassisk træ, når man bliver gammel. Hvis man nogensinde bliver så gammel, at det ikke skal være sjovt og barnligt, altså :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror aldrig vi bliver for gamle til at træet bliver fyldt og som du skriver uden kunstens regler;D

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...