27. juni 2014

Sommerferie-ingen skole i 6 uger, yeah! !!

Så er det ferie.... Der var sol og dejlig varmt. Masser af glade børn, der blev holdt taler, der blev delt eksamsbeviser og legater ud. Vi sang fællessange og koret sang for os, kan du spotte prinsessepigen?

Ved middagstid var det slut, der blev krammet og sagt go' ferie.  Ungerne fik afleveret deres gaver til deres lærere og så smuttede vi hjem.
Mormor kom og  snuppede prinsessepigen og mindstemanden, de skulle i zoo men det fik  den meget voldsomme regn og torden lavet om på. De hyggede i stedet for i mormors sommerhus.
Da de kørte herfra i middags var det varmt og solskin, se bare billedet af de glade unger, ikke længe efter blev himlen kulsort og bang himlen åbnede sine sluser....

Men det stopper altså nu, for nu er det skoleferie så stop det der vilde regnvejr, ik'!!

2 kommentarer:

 1. Rigtig god sommerferie til jer alle ♥ det er dejligt med en god afslutning på skolerået.
  Jeg pjækkede jo selv fra arb, for at deltage i banditternes afslutning også. 9. klasserne holder afslutning torsdag aften, alligevel var en stor del mødt op til hele skolens afslutnings-salut, som er en skøn tradition med sang, klappen, hujen og nærmest en hel fest (som varer en halv time).
  Kh. Liv
  ps. vi tager lige en uge mere i SFO/arbejde. Men så er der lukkeuger 28, 29 og 30 - som der altid er i alle instutioner her i kommunen. Så ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tal:) Lyder som en skøn skoleafslutning I havde:) ha' en dejlig uge:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...