13. juni 2014

Og moren måtte fælde tåre....

Vi er lige kommet tilbage fra afslutningsfest (de har godt nok stadig 2 uger tilbage) i mindstemandens klasse 0 øst. Deres fantastiske lærer holdt tale for hvert barn mens de stolte sad i guldstolen. Til sidst fik de et knus, et diplom og en rose.
Så spiste vi alle mad fra det store ta'selvbord med alt den lækre mad vi hver især havde haft med. Rigtig hyggeligt...
Til sidst sang alle vores små poder for os, vi sang med og ikke et øje var tørt (mine flød i hvert fald over) da de begyndte at synge 'Om lidt blir her stille'
Mindstemanden kommer til at savne hans skønne lærer og det gør vi også... Hun har givet ham en perfekt start på skolelivet og det er hendes fortjeneste og fantastiske arbejde, der gør mindstemanden har knækket læsekoden og elsker matematik.
Uh, stopper nu! For nu løber de der øjne over igen.....

2 kommentarer:

 1. Årh hvad? Det er da også en helt igennem rørende og dejlig aften i har haft! :o)
  Synes faktisk ikke at du kan være bekendt at lægge sådan et følsomt indlæg på, når nu jeg ofte har kriller i tårekanaler (som i altid). Men ha' nu en fantastisk lørdag - trods alt ;o)
  Knus, Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde:) Og dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste der altid har let til tårer. Bliver sådan drillet af ungerne.... Håber i nyder jeres uventede besøg:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...