19. juni 2014

She's back.....

Prinsessepigen kom hjem igen fra København - hun blev ikke væk men havde tilgengæld en superduppertastisk dag!
Hun snakkede som et vandfald da hun kom hjem men kl 19.30 sov hun som en sten....
De havde endda haft tid til en tur op af strøget, set Christiansborg og Børsen. Deres frokost havde de spist udenfor Nationalmuseet i det dejlige solskin. Koncerten i DR's koncertsal havde været go' sagde hun. Der havde været 1 og 2 klasser fra hele landet, over 1000 børn nød musikken.
Vi takker skolen og de to fantastiske klasselærere i de to 2 klasser for, at give vores prinsessepige en dejlig tur til hovedstaden og en super kulturel oplevelse. Nu glæder vi os til selv at tage ungerne med i Operaen i juli og se den Lille Havfrue. Det skal jeg nok skrive mere om senere.

Her er et billede fra i går morges af en meget spændt og forventningsfuld pige....

6 kommentarer:

 1. Skønt - og for moren nok især at have hende godt hjemme igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har helt ret i, at moren var meget glad for hun er hjemme igen:)

   Slet
 2. Jamn det kunne jo slet ikke være anderledes med hende prinsessepigen :o) fedt i øvrigt at det var i går og ikke i dag hvor det blæser og er gråt og pænt køligt vejr. Eller sådan er det måske ikke i jeres del af landet?!?
  Satser på at hun kan nå at fortælle meget mere i dag, inden hun kollapser igen ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, her er det også koldt, gråt og blæsende i dag og sådan skulle det også blive i morgen. Det er lidt træls for der er der cirkus i sfo-en (prinsessepigen skal synge og danse - mindstemanden skal være publikum) i morgen og det bliver nu rykket i i gymnastiksalen. Men pyt det skal nok blive godt:) Prinsessepigen snakker og fortælle stadig om deres tur i går. Det er jeg helt sikker på hun bliver ved med indtil sengetid....

   Slet
 3. Hvor ser hun glad og spændt ud, de fik da nået en helt masse :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de gjorde, Anne:) har så stor respekt for de to lærere der var med, at de synes de lige skulle vise dem Strøget, Børsen og Christiansborg nu de var der:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...