7. juni 2014

Fødselsdagsønsker.

Dem er ungerne begyndt at snakke om. Der er stadig næsten 2 måneder til prinsessepigen bliver 9 år (skræmmende hun bliver 9 og moren panikker da også lige lidt....) og der er lige knap 3 måneder til mindstemanden bliver 7 år (endnu mere panik....) men sådan er det jo, de vokser de kære unger. Godt vi forældre stadig er og ser unge ud, ik'?
Nå, men tilbage til fødselsdagsønskerne. Prinsessepigen skifter mening som vinden blæser så vi er ikke helt sikre på, hvad vi skal købe til hende men vi handler her for det meste og det er dejligt nemt. Jeg handler så vidt muligt på nettet for det synes je er nemmest. Vi har endda skulle bytte noget og det har aldrig været besværligt.
Mindstemanden er lidt mere sikker på hans ønsker allerede, eller ønske. For lige nu er det eneste hans ønsker sig, et løbehjul der kan slå gnister. Jamen, det må vi da hellere få bestilt til ham her så. Han ville ellers spare sine lommepenge op til det men nu synes han godt han kan vente til sin fødselsdag. Nok noget at gøre med, at han har set en reklame for en slush ice maker som han hellere vil bruge sine lommepenge på....

Den kan også købes her.

Uh, i takt med de her fødselsdagsgaver skal jeg vel også i gang med at tænke på deres fø'sdagsfester for deres klasser, ik'? Så jeg kan slappe i sommerferien og lade op til skolestart og to fø'sdagsfester lige når de starter i skole igen. Ja, det er altid godt at være i go' tid.....

Indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

4 kommentarer:

 1. Dejligt med fødselsdagsønsker. Men som du skriver, kan de nå at ændre sig.
  Vores banditter er hver ca. 2 mndr. yngre end dine. Det er da lidt sjovt :o) Og naturligvis ældes vi slet ikke i samme tempo som banditterne vokser. Slet slet ikke! Ha' en dejlig Pinse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skægt vores børn er samme alder sådan næsten helt nøjagtigt:) Nej, vi ældes slet ikke mere for jeg har lavet en aftale.... Så vi kan slappe helt af;) Også go' pinse til jer.

   Slet
 2. Havner også for det meste i den der legetøjsbutik på nettet når jeg skal finde gaver til børn :-D Og har godt set det løbehjul!.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejlig nemt at handle der, ik':)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...