21. juni 2014

Opslagstavler.

Vi har rigtig meget hængende på væggene  - børnenes tegninger og malerier. Skemaer, billeder, postkort you name it....
Jem og Fix har nogle spånplader (eller det tror jeg det hedder, de er lette og man kan stikke nåle i så godt nok til mig) så jeg købte nogle stykker. Mindstemanden fik et par stykker op inde hos ham, en blev til verdenskort og postkort. Den sidste endte på køkkenvæggen.  Det er den I lige kan få et lille glimt af....

4 kommentarer:

 1. God idé med verdenskort :) Det er skønt med opslagstavler, så tingene også kan skiftes ud en gang imellem (som om).
  Vi har også købt en mega stor masonit-plade engang og beklædt den med stof - for derefter at hænge den op gulv-til-loft i alrummet. Men i vores oprydnings-rus for et par weekender siden, blev den beskåret, beklædt med lysere stof og flyttet til kontoret. Ingen garanti for hvad dens fremtid bliver ... men undværes kan den vist ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ungerne elsker vores verdenskort og onkel er god til at sende postkort hver gang han er på ferie, så de omringer verdenskortet:)

   Slet
 2. Åh, jeg elsker opslagstavler. De er så hyggelige og personlige. Vi har desværre ikke en i stue eller køkken, så køleskabet er plastret til med søde og sjove ting. Og så bliver det hele ryddet på et tidspunkt for at gøre plads til nyt. Øglen har en opslagstavle på hendes værelse, og den er (selvfølgelig) fyldt til bristepunktet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne blive ved med mine opslagstavler men så kommer det nok til at blive for rodet at se på.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...