1. februar 2014

Spørgsmål, spørgsmål, spørgsmål.

Dem får vi rigtig mange af i øjeblikket - nogle kan vi svare på, andre må vi Google får at sikre os vi ikke bilder vores børn noget ind. Det kunne jo gå hen og give bagslag senere, ik'? (selvom vi altså stadig bilder dem ind, at julemanden, tandfeen, påskeharen findes og at deres far er den bedste)
Nå, men tilbage til spørgsmålene. Det er mindstemanden der spørger og lige nu sidder hans far og ham med computeren. Svaret på mindstemnadens spørgsmål om, hvorfor og hvordan vi hikker, var nødt til at blive Googlet!
Her er nogle af de spørgsmål som bliver stillet for tiden.

Hvorfor har lyn forskellige faconer? Hmmm, det tror jeg... Lad os Google det!
Hvorfor siger det knæk i fingrene sommetider? Det Googler vi lige....
Hvor mange elefanter kan der være i vores hus? Ca 36 afhængig af om det er de voksne kun eller også deres unger... (se det opdager han jo aldrig nok ikke er korrekt, for det kan ikke Googles)
Hvorfor taber vi vores tænder? Der skal være plads til de nye.
Kan man spise 100 is? Det kan man godt men man får ondt i maven...

Han spørger allermest når vi er på vej til skole i bilen, hvor jeg jo ikke lige kan Google. Har ham mistænkt for, at det er med fuldt overlæg.

Stiller dine børn mange spørgsmål? Googler du også svarene?

4 kommentarer:

 1. hahaha hvor er det skørt og skønt på samme tid :)!! Længe leve google - hvad mon forældre gjorde før i tiden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad gjorde vores forældre da vi var små og stillede de her spørgsmål:)? Måske vi ikke spurgte så meget:)

   Slet
 2. Mine forældre fandt sikkert bare på noget :o) jeg var i hvert fald temmelig voksen før erkendelsen om at min far ikke ved alt og faktisk ikke er supermand - selvom han klart kandiderer :o) Heldigvis synes mine banditter nu at morfar er supermand, så han har genvundet titlen.

  Herhjemme kommer de også - alle de uforudsete spørgsmål (hvilket vel er meget naturligt da vores banditter er samme alder som jers, Mette). Manden min er temmeligt vidende (tror han selv) så han svarer lystigt og nej vi bruger ikke Google :o) Ligesom jeg selv må de vel bare erkende selv, at vi har fyldt dem med (uvigtig) løgn! Hahahaha...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, godt din far igen er supermand:) Faren her i huset ved også meget (om fodbold) so no need to Google that;) ha ha. Go' søndag:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...