18. februar 2014

Sortering af prinsessepigens legetøj 0 Køb af mere legetøj til prinsessepigen 1

Blev der bygget racerbane? Ja.
Blev nogens lommepenge brugt? Ja.

Jo, ser du. Prinsessepigen skulle med faren på forbrændingen og så skulle de købe æbler og el-pærer på vejen tilbage. Æbler havde de med hjem, ingen el-pærer men prinsessepigen havde brugt næsten alle sine opsparede lommepenge på et Barbie tøjskab hun simpelthen ikke kunne leve uden!
Det er hendes penge og hun er god til at spare op, derfor er det selvfølgelig helt ok hun bruger dem som hun vil. No harm done!
El-pærer forglemmelsen må vi leve med - der er jo dagslys igen i morgen!

Manglende sortering af prinsessepigens legetøj? Jo hmmmm, jamen jeg kan forklare..... Hun legede sååååå godt med sit nye klædeskab, at det da var på grænsen til børnemishandling hvis jeg havde bedt hende stoppe og begynde at finde legetøj frem der skal lægges væk, ik'??
Der er da heldigvis en ny dag i morgen, hvor vi kan begynde denne der sortering som er en nødvendighed. Sikker på du sagtens kan nikke genkendende til det, ik'?? Årh... kom nu. Bak mig op her....


6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skulle Prinsessepigen da have lov at lege med sit nye skab. Der er jo stadig mange dage tilbage til oprydning og sortering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må blive sidst på ugen:) Prinssepigen er allerede i gang med at lege og jeg har hørt, at det må man ikke afbryde så det bliver nok heller ikke i dag vi rydder op!

   Slet
 2. Jo jo. Bakker og bakker og bakker. Op altså! :o)
  Er spændt på hvordan det så er gået med de der el-pærer og legetøjssorteringen?! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. El-pærerne glemte jeg så lige igen men vi har talt balloner og spist frozen yogurt:) sorteringen kommer vi til senere på ugen, ik'? :)

   Slet
 3. Det helt samme kunne være sket her. Bortset fra, at Øglen ikke er så interesseret i Barbier (endnu?). Men havde der været Lego Friends på hylden, og havde hun tænkt over, at hendes opsparing kunne bruges til det, SÅ ville der heller ikke være foregået meget oprydning og/eller sortering herhjemme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi:) Lego Friends er også et stort hit her:) Barbie er først noget prinsessepigen er begyndt at lege med efter hun blev 8år så om det vare ved er ikke til at sige:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...