6. juni 2013

Min lille perfektionist!

Mindstemanden er ikke glad, hvis det han laver ikke er perfekt. Faren siger det er min skyld at barnet har det sådan...

Undskyld, WHAT???

Jamen, hvad er der lige i vejen med tingene skal være perfekte!
Okay, han har ret i mindstemanden har det fra mig og måske jeg kan se det er en anelse irriterende. Nok mest for mindstemanden...

Når han så samtidig er stædig (det gen er fra faren) kan en forkert streg på tegningen godt ende med noget der ligner jordens undergang tårer! Vi forsøger selvfølgelig at fortælle ham, at verden ikke behøver at gå under fordi han har tegnet uden for stregerne i malebogen.
Her sidder mindstemanden og maler glad og tilfreds.... Endnu!!!


Er du perfektionist??

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg er perfektionist, men arbejder på det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg arbejder også på det:)

   Slet
 2. Nej!
  Måske har jeg været det - som barn. Vores banditpige har også haft det for et par år siden, men vi har danset grimt, talt forkert med vilje, tabt ting og alt muligt andet - for derefter at grine ad det sammen. Og det hjalp (efter et halvt års tid). Så nu kan banditpigen sige pyt og grine. Og det er lidt nemmere i vores hverdag.
  Men bortset fra selvfølelsen når man fejler, så er der vel ikke noget galt i at være lidt perfektionistisk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi prøver også det der med at fejle med vilje m.m og så grine af det så måske der er håb forude:) Mindstemanden kan tilgengæld godt grine af sig selv når han falder (og selvfølgelig ikke slår sig)så griner han så alle er flade af grin sammen med ham:) jeg arbejder også på ikke at være så perfektionistisk:) Men måske alt håb er ude for mig:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...