11. juni 2013

Hvis nu alle gjorde det samtidigt.....

Så kunne det være at de der trælse bæster kunne blive udryddet! Vi har været ret heldige ikke at få lus mere end to gange i alt (den anden gang i går) men det er bare to gange for meget, for vi kæmmer og kæmmer og kæmmer og kæmmer lidt mere hver uge, så det burde da ikke være muligt! Det er ikke uden gråd, vredesudbrud og stampen i jorden men det stopper mig ikke, kæmmes skal de altså! Hvis alle så kunne gøre det samme, kunne det så ikke tænkes de der bæster til sidst faktisk forsvandt helt?!!

Nu hang der igen en seddel i går morges på skolen, der blev også sendt besked via intra i fredags.... Vi har kæmmet i weekenden og fandt ingenting men alligevel var der to klamme bæster i går aftes, da jeg kæmmede igen igen bare for en sikkerheds skyld! Så jeg gik i hysterisk de-skal-væk-mode med et ton luseoliespray i håret til at kvæle dem, kæmme, sove med fedtet hår, kæmme igen her i morges, vaske hår og så ellers krydse fingre for de er væk..... Og når de er hjemme igen står den på, ja du gættede rigtigt, de skal kæmmes igen!!

Nå, det var vist brok nok! Vi nød solskinnet i går aftes i haven (lige inden vi fandt de to bæster) hvor prinsessepigen var mere end glad for at stille op til fotografering! Billederne smed jeg på Instagram  i går aftes men I skal da ikke snydes....


4 kommentarer:

 1. Hvor er hun da bare sød, Prinsessepigen :-)

  Lus er bare så &§¤(&%§-irriterende :-( Glæd dig over, at I i det mindste er hjemme. Donnaen har nu to gange brilleret med at tage dem med/få dem, mens vi var på ferie i udlandet - uden kæmmesæt selvfølgelig! Det er træls!

  Se evt her: http://www.fruenimidten.blogspot.dk/2012/10/lus-pa-farten.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lavet en note om at huske tættekam på ferien. Føler mig helt heldig over, at det er herhjemme vi har haft dem.

   Slet
 2. Argh, de lus - de lus, vores datter havde det 2 gange og vi var omhyggelige. Vaskede sengetøj, huer, pandebånd, tørklæder o.s.v. Men åbenbart ikke alle forældre går "all in" med bekæmpelsen.

  Håber I atter er fri for de små dyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Alt er vasket, frosset m.m. men ja, hvad hjælper det snart når ikke alle er så omhyggelige!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...