8. juni 2013

Den læser jeg....

 
Jeg er kun lige startet så forvent ikke den store anmeldelse. Jeg er dog indtil videre meget positiv og det tror jeg såmænd nok skal holde bogen igennem. Jeg har læst de fleste (hvis ikke alle, er ikke helt sikker) af hans bøger. Hver gang har jeg været opslugt og nydt at læse dem.

Hvad læser du fortiden, hvis du altså læser??

6 kommentarer:

 1. Åh jeg vil altså også! Har også læst alle hans foregående - og nydt dem (undtaget Morderisk Bedrag, som jeg syntes var for langtrukken).
  Nåmen i dag har jeg lige taget hul på en ordentlig moppe af en bog, nemlig Det Syvende Barn af Erik Valeur. Uh... den tegner godt!
  God læselyst : )

  SvarSlet
 2. Ah, det er en jeg ikke har læst men det lyder til jeg ikke behøver. Vil gerne høre om den du læser nu for så er det måske en jeg skal ønske mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok blogge om Det Syvende Barn når jeg er færdig ;-)
   Du kan i øvrigt se alle mine blogindlæg om skønlitteratur ALLERNEDERST på Min Skæve Vinduesplads Til Verden. Fortsat god weekend : )

   Slet
  2. Tak:) dem vil jeg kigge igennem:)

   Slet
 3. Jeg læser rejsebøger, så Inferno må pænt vente. Jeg har - vist nok - læst alle Dan Browns bøger. Undtagen Digital Fortress (aner ikke hvad den hedder på dansk), som jeg gik helt død i.

  PS: Er spændt på, om Liv synes om Det Syvende Barn, da jeg har læst, at flere bloggere har opgivet at læse den færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog også mig lidt tid at komme i gang med Digital Fortress men fik den læste færdig. Faktisk blev jeg rigtig fanget af den lige pludselig.

   Jeg havde ikke hørt om Det Syvende Barn før Liv nævnte den. Så er rigtig spændt på at høre om den:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...