22. juni 2013

Det er det bedste vendespil EVER.....!!!!

Jeg vandt det hos øglemor (som, hvis I ikke allerede følger med hos hende, er en super blog) http://www.hverdagenssurdej.dk Såååå fedt at vinde for vi spiller nemlig tit vendespil og med billeder af ungerne på brikkerne, gør det altså spillet endnu sjovere. Selvfølgelig gør det også at der lige må pauses for at tale om et billede.

"Kan du huske det her, mor?" eller "Se far, vi hopper højt!"

Men pyt med pauserne for spillet er sjovt tager omend bare lidt længere tid....


Det var nemt at bestille, tog en uges tid så var det her og kvaliteten af billederne er fantastisk. De er trykt på tykt pap så de ikke bøjer. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive det her men var altså meget imponeret, så synes da godt lige jeg vil nævne det. Det er her I kan lave jeres eget personlige vendespil eller noget andet. De har rigtig mange spændende ting.

Ha' en dejlig weekend. Hvad skal du lave??

Vi skal spille vendespil for det regner....6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jeg havde ikke set det før og blev vildt glad for at vinde det:)

   Slet
 2. Arj hvor cool altså! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, ik':) Det er blevet spillet mange gange allerede:)

   Slet
 3. Super, at det er kommet, og at I er lige så begejstrede, som vi er. Det er nemlig superhyggeligt sådan at sidde og genopleve glade stunder. Og så gør det jo heller ikke noget, at både billed- og papirkvalitet er rigtig god :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig go' kvalitet og når man valgte billeder gav hjemmesiden besked om, hvordan billekvaliteten var på det enkelte billede.

   Tak igen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...