21. februar 2013

Tænker ikke over det til hverdag men engang imellem får man det lige i hovedet....

Som når der i avisen står man kan dø af sclerose.... Jamen, det er både rigtig og forkert for du dør ikke lige af sclerose som sådan (or so I'm told) men som så mange andre sygdomme er der mange faktorer der spiller ind! Det er en sørgelig ,især for den familie det handler om selvfølgelig, men også træls overskrift at læse i Ekstra Bladet men på den anden side skaber det opmærksomhed. Opmærksomhed, der så kan komme alle os med sygdommen til gode forhåbentlig....
Derfor var jeg heller ikke i tvivl da de ringede fra BT for at spørge, om de måtte lave et interview og en lille film til deres hjemmeside. For jeg tror på, at hvis der bliver forsket nok, så finder de da på et tidspunkt miraklet, ik'?? Så derfor er jeg endt i BT i dag og på deres hjemmeside.9 kommentarer:

 1. Fin lille film! Ja, opmærksomhed skaber debat og forhåbentlig mere opmærksomhed og forskning.

  SvarSlet
 2. Åh. Må se klippet imorgen (med lyd). Har sovebørn ved min side lige nu. Må føles ret godt at få lov at stå frem og fortælle. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber den lille selvkørende er ved at være rask.
   Ja, det er rart at få lov at fortælle:)

   Slet
  2. Hun er for fuld udblæs igen;) Øv øv - nåede ikke at se/høre indslaget idag heller. Været til fødselsdag sammen m. begge børn mens C lå og rallede m. feber herhjemme. Nok at se til i den anledning om jeg så må sige... SKAL se det imorgen el. mandag (når børn er i børnehave)!

   Slet
  3. Ah the manflu... Så har du hænderne fulde forstår!! Godt børnene er raske:)

   Slet
  4. forstår jeg!! Det andet giver jo ingen mening.....

   Slet
 3. Hvor er det en god indstilling du har. Og ja - mange andre må omstille sig til en ny hverdag når sygdom rammer. Kender du iøvrigt denne blog www.omanne.blogspot.dk ? Anne skriver her om alt muligt (og hun er efter min mening en ret sej dame, som så også har sclerose. Og hun er ikke uden (sort) humor skal jeg hilse og sige....).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Tjekker Anne's blog ud med det samme! Tak for anbefalingen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...