18. februar 2013

Første dag og mit hjerte smelter....

Vinterferien er godt i gang og et par legeaftaler til ungerne, var måden vi startede op på. Det var så hyggeligt og mit hjerte nåede at smelte hele to gange inden klokken var to! Mindstemandens ven ankom og ville da lige fortælle, at sidst han var her havde det bare været så hyggeligt. Det får altså mit hjerte til at smelte, når en 5årige lige synes jeg skal vide det.

Bare en time senere kom prinsessepigen med et brev til mig. Hende og veninden legede post (de skrev selv alle brevene som så skulle sendes) derefter skulle de jo så fordeles rundt i byen (huset) og der fik jeg så dette skønne brev fra prinsessepigen.


Det er da ikke til at stå for, vel??

Mindstemanden og hans lille ven fik lov at spille lidt Cars2 x-box. Deres samtale, samarbejde og ikke mindste deres højlydte begejstring og jubelhyl da de endelig besejrede professeren (ingen ide hvem det er, så spørg ikke) var simpelthen heller ikke til at stå for.


Så vores første dag i vinterferien går på hæld men sikke en skøn en af slagsen. I morgen kommer farmor og torsdag følger farfar trop, der har han nemlig også lidt fridage!!

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor hyggeligt :-) Lige nu kunne jeg godt tænke mig også at have vinterferie i uge 8, men det var altså i uge 7, og det føles allerede som længe siden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber du havde en dejlig uge sidste i uge:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...