9. februar 2013

Førskolestart, en ny flok ællinger er født....

Om knap 3 uger starter det nye hold ællinger (de hedder ællinger fordi skolens logo er en svane, hvilket er det de er når de forlader skolen om laaaaang tid) og mindstemanden er en af dem. Ikke mere børnehave, nu er han skolebarn! Den første marts er første dag og jeg har ondt i maven.... Er han virkelig allerede så stor?? Den anden dag kom der et brev fra skolen med posten. Skoleskema og aktivitetsplan og pludselig var det bare så tæt på.  Nu hænger der to skoleskemaer på køleskabet med en skoledag fra 8.20 til 13.45 fyldt med bogstaver, tal, gymnastik, svømning, musik, natur/teknik og leg.
Derfor måtte der jo også indkøbes skoletaske til mindstemanden og han var så stolt, da han fik den. Han så da heller ingen grund til at tage den af igen....


Så lige om lidt skal der siges farvel til børnehavebarnet og goddag til skolebarnet.... Mon han ændre sig med det samme?? Gjorde prinsessepigen egentlig det?? Jeg kan ikke huske det... Mindstemanden er skoleklar men er jeg nu også det? Ikke første gang jeg stiller det spørgsmål....

2 kommentarer:

  1. Nej du er ikke klar. Det er ALLLLT for tidligt at sende sin lille trold afsted i "skolejunglen". Jeg kan ikke tage at min den største også snart skal forlade sin trygge børnehave - godt nok mest fordi jeg stadig ikke ved hvilket specialskoletilbud han bliver præsenteret for fra kommunens side, men UANSET om han havner et rigtig godt sted, så er det FOR.TIDLIGT. Blev der sagt! ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhh, jeg havde det også svært da den store skulle af sted. Håber virkelig kommunen finder jer et fantastisk sted til ham. Krydser fingre! Når nu du siger det er for tidligt så er det sgu....;) Så ondt i maven er helt ok, ja det er så:)!!

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...