27. februar 2013

Et hjem med klaver....

Er hvad jeg nu bor i, noget jeg altid har ønsket mig! Nej, jeg kan ikke spille men kan vel lære det! Nå, man skal kunne læse noder hmmm.... Så må jeg lade manden at spille og ungerne.

Vi har i forvejen alverdens instrumenter i huset, alle sammen nogle manden kan spille. Jeg har nu en forhåbning om, at prinsessepigen og mindstemanden lærer at spille de mange instrumenter. Jeg kan da synge så vi kan vel være den moderne Von Trapp familie. Det er da lige det der mangler i musikkens verden, ik'?? Ikke noget med alt det der X-Factor pjat. Nej, rigtige instrumenter og en familie med talent! Det må da være os... Store ambitioner siger du? Okay men man kan da altid drømme.
Og pænt ser det ud med klaver i stuen også selvom jeg ikke kan spille på det. Nå men, prinsessepigen tog straks klaveret i brug.


Det var en af mine gamle klassekammerater der gerne ville finde et nyt hjem til deres klaver. De hjalp også med at flytte det så det kom sikkert i hus. Hvor heldig har man lige lov at være....

Så nu bor jeg i et hjem med klaver!

6 kommentarer:

 1. Jeg er ikke musikalsk, men det lyder lidt gammeldags med et hjem med klaver. Som om det skulle være enb anelse finere...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vel som man vælger at se på det:) Jeg har altid drømt om et klaver og med en mand der spiller mange forskellige instrumenter var the icing on the cake at få et klaver:) Og så manglede det et nyt hjem....:)

   Slet
 2. Hvor fedt - du er heldig! Jeg gad også godt, at have sådan et, selvom at heller ikke spiller selv (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også sååå glad for vi måtte få det:) Måske jeg kan lære at spille, det er vel aldrig for sent at lære.....:)

   Slet
 3. Hvor er I heldige! Og hvor er Prinsessepigen sød, som hun sidder der og klimprer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha':) Hun har spillet lige siden og det har faren også:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...