5. november 2012

Sikke træt man bliver når man slapper af.....

Vi havde en fantastisk tur til København. Vi lavede ikke meget andet end at slappe af og alligevel er vi så trætte! Der var bare skønt i Charlottehaven, hotellejligheden var super lækker så vi besluttede at hente noget lækker mad og hygge os der i stedet for på en restaurant. Vi smuttede en tur i torvehallerne for at købe ind til aftensmaden og også et smut forbi den lille havfrue. Hende havde faren aldrig set i virkeligheden og det kan vi jo ikke ha'!! Så efter 10år sammen med en dansker, og nu også gift med, fik han endelig den lille dame (fisk??) at se!



Efter en dejlig aften i skønt selskab med vores venner sov vi hele 8 timer uden at blive vækket.... Jeg var i bad uden der var et barn der lige skulle på toilettet samtidig! Vi spiste den mest fantasiske brunch i hotellets restaurant inden turen gik hjemad igen.

Nå ja, så kørte vi jo lige ved et tilfælde igennem Valby da de sprang siloen i stykker. Det så vildt ud...
Vi kom hjem til to glade børn som ikke havde spurgt efter os men som vi havde savnet helt vildt Jeg er altså ikke god til at være væk fra dem så længe!! ( 1½ dag...) Mormor var pænt træt, da de to bøller var stået op lidt over fem.... Vi var også trætte selvom vi ikke burde være det. Vi havde jo sovet længe og slappet af men trætte var vi og i dag har jeg sgu også været træt!! Men pyt da med det efter sådan en skøn weekend.

Bliver du også træt når du slapper af??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...