31. oktober 2012

Halloween, elsker eller hader du det??

Okay, måske lidt sort og hvidt. Er du til det eller ikke lyder lidt pænere.... Jeg kan godt lide det, ikke trick og treat men græskar med lys, spøgelser, flagermus, hekse og farlig ansigtsmaling synes jeg er meget sjovt! Vi hygger os med det her og gør da lidt ud af det. Det er vel bare en undskyldning for at hygge os. Børnene kommer tit hjem fra børnehave og sfo malet i ansigtet uden nogen anledning, så i dag malede vi dem selv. Faktisk malede prinsessepigen sig selv, det blev ret godt synes jeg!
Mindstemanden malede jeg og resultatet kan nok diskuteres, om er ok. Han ville have en edderkop i hovedet..... Hmmmm!!!
Udenfor pyntede jeg også lidt op.... 
Hvad med dig? Pynter du lidt op?

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker hyggelige stunder, uden tvivl, og vi har også lavet græskarmænd, bagt af indholdet osv. men så sætter jeg også grænsen. Den del hører lidt til den gamle, og også danske tradition, om at fejre alle helgens aften. I gamle dage var det dog roelygter man lavede ;)

  Det her med at klæde sig ud hører fastelavn til, og bliver absolut ikke praktiseret på andre tidspunkter. Virker i øvrigt ret åndsvagt at rende rundt, klædt ud som spøgelser, som de eneste ude midt i skoven :-D

  Og det med "Trick or treat" ej vel...! Der står jeg lidt af, vi er i Danmark og ikke usa.

  Hver ting til sin tid... og sit sted ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... det kunne godt blive ret uhyggeligt, hvis I klædte jer ud derude i skoven:D hi hi hi:) der kom faktisk et par børn med deres spand og sagde Trick or Treat.... Bildte dem ind vi ikke havde noget slik!! Det er nu løgn for det har vi altid!! Ellers bliver jeg bare muggen:)

   Slet
 2. Hverken eller.. plejede at lave et græskar hoved, og ungerne på vores villavej i DK gik rundt og sagde "trick og treat". Ungerne elskede det, men på det tidspunkt var fastelavn ligesom gået i sig selv. Tror vi havde traditionen i ca. 3 år inden vi flyttede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder hyggeligt, at alle på jeres villavej hyggede med:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...