17. oktober 2012

Nu stopper det sgu....

Måske er det bare mig der synes det er for langt ude, eller synes I andre det også?? Hvad skal det nu ligne, at børn skal kaldes 'hen' eller noget i den retning i stedet for han og hun.... En dreng er en dreng og en pige er en pige. Min dreng på fem år leger med både Lego, sværd og spiller fodbold men han laver også perler, tegner, klæder ud og leger med dukker. Er det forkert?? Er det rigtigt??
I sfo-en, hvor min datter på 7 går, har de drenge- og pigedage men man skal ikke nødvendigvis deltage. Er det nu også forkert?? Hvis min drengs børnehave begyndte at kalde ham 'hen' i stedet for han, så blev han sgu taget ud for det er ikke okay.
Er det bare mig eller hvad?? Det håber jeg godt nok ikke for så er det sgu gået helt over gevind!! Synes du vi skal til at skrive børnesange og klassiske børnebøger om, sange og bøger vi andre har klaret os fint med...?? Nej, nu stopper det altså!!!

Min dreng, HAN leger med perler....

HAN bygger med Lego....
HAN leger Troy fra High School Musical....
Jeg kunne blive ved.... Og så med at vise prinsessen der leger med sværd, spiller fodbold og kan være helt dækket af mudder eller i fekjole med læbestift og øjenskygge men det er vel ikke nødvendigt!

Hvad synes du??

6 kommentarer:

 1. Hej.

  Først vil jeg lige sige tak for kommentaren på min blog:)

  Og ja nu er det simpelthen for meget, børn er bare børn, og det skal de have lov til. Børn lærer i legen, så de skal bare lege hvad og med hvem de ønsker, og så skulle pædagogerne sørge for at skabe nogle fantastiske rammer for legen i stedet for alt deres kønssnak.

  vh Dorte (pædagog;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak:) Sikke dejligt at høre jeg ikke er ene om, at have fået nok. Især fra en der ved, hvad det handler om:)

   Slet
 2. Jeg er helt enig med dig, det har vist taget lidt overhånd, og min dreng skal adrig kaldes en hen...!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Lad os håbe det stopper, at det bare er en fiks ide nogen har fået!

   Slet
 3. Altså, det har jeg dog aldrig hørt om. Lyder da for åndsvagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var i nyhederne og en børnehave på Nørrebro i København gør det!! Men jeg krydser fingre for det ikke breder sig til Fyn!!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...