24. april 2017

The tween og shopping

The tween i ny t-shirt. I mange år har jeg ikke haft noget at sige angående tøj. Hun har en go' smag så det er okay med mig hun selv vælger.

The tween har et yderst veludviklet shopping-gen. Hun er, som sine forældre, også glade for internet shopping. Hun bruger nogle gange en hel del tid på at kigge på tøj (især) på forskellige hjemmesider. Esprit.dk er et af stederne der bliver kigget. De har et godt udvalg til hendes alder (11½ faktisk 12 år til sommer) hun er nu også glad for en god shoppetur, hvor hun kan prøve tøjet og røre ved det.

Overalls er the tweens absolutte ynglings beklædning i øjeblikket. De klæder hende og hun har et par allerede men man kan vel aldrig ha' for mange..... 

Vi var i England i Påsken og den ene dag vi alle havde det nogenlunde, blev der shoppet. Primark blev gået igennem flere gange inden vi gik videre til  SportsDirect  der også er et sted som hun (og vi andre) elsker. Både fysisk og som internet shop for SportsDirect kan begge dele. Primark har endnu ikke en internet shop men mon ikke det sker på et tidspunkt. Det håber vi på, da vi alle faktisk bedst kan li' internet shopping. Dovenskaben længe leve... Derfor er det her også en god shop for os - nok mest the tween, da hun shopper meget!
Som dårligt gående er internet shopping så meget nemmere for mig. Og det er så hyggeligt, at få pakker også selvom man ved hvad der i pakken! The tween sparer sine lommepenge op, og så tager hun på shoppingtur engang imellem. Enten fysik eller på nettet.

Hvad foretrækker du??

4 kommentarer:

 1. Tøj vil jeg egentlig helst prøve, men har det dårligt med prøverum.
  og vil meget gerne købe lokalt, så gør det mest muligt, også fordi levering her kan være sær (så som at få sms fra gls om at man ikke var hjemme.... når man var hjemme hele dagen)
  Men hunde ting købes mest på nettet, fordi lokalshop har dårlig service.
  så det svinger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er heldige, at levering er super hvor vi bor.

   Slet
 2. God ide for mange mht. internetshopping. Samtidig er det vigtigt butikkerne selv går på nettet med netshop, for vi er altså nogle der skal prøve før vi køber (hihihi)
  Vild med de overall - var selv storforbruger, selv som voksen. Er det blevet mode igen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror efterhånden mange butikker godt ved de er nødt til begge dele.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...