13. juli 2016

Så var de fire

Kusiner og og fætter på række. 4 er de nu på den engelske side. De 3 store var så betaget af deres lille nye kusine. Heldigvis ser vi hende igen allerede om en 3 ugers tid, når vi lige flyver en 3 dage derover igen til Bryllup.

Vi kom hjem fra ferie, hele 16 dage væk hjemmefra, i mandags. De sidste dage inden vi drog helt hjem, har vi hygget, svømmet, shoppet og slappet af i Holland. Det skriver jeg lidt mere om i et indlæg for sig selv. Ligesom der kommer indlæg om London, vores venner og et af Europas største shopping centre. Lige nu har vi stadig ferie alle fire og tempoet er skruet helt ned. Ungerne har savnet deres værelser og legetøj, så de er travlt optaget. Jeg har virkelig savnet min egen seng! Græsplænen har savnet vores plæneklipper. Muffin the cat har savnet os og vi har savnet hende.
Vi savner alle vores lille nye kusine, vores lidt større kusine og resten af familien i England. Sådan er det jo, når vi har et ben i hvert land. Vi er dog alle enige om, at ude er godt, rigtig godt men hjemme er nu allerbedst.
Manden mente han lige så godt kunne lære hans lille niece, at spille klaver med det samme. Hun lyttede da også pænt med mens han spillede Disney sange for hende.

Jeg nød de mange timer med min lille niece i armene.


6 kommentarer:

 1. Årh hvor cute, Mette. Hun er da også sød. Kan godt forstå at kusiner og fætter var betaget af hende. Og også dig. Enig med manden, hun kan lige så godt lære at spille musik allerede nu.
  Glæder mig til at høre mere om jeres ferie. Dejligt I er hjemme igen, hvor det er allerbedst at være, trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rart at være hjemme igen, Liv:o) Og lille kusinen er bare så sød:)

   Slet
 2. Velkommen hjem Mette :-) Dejligt at I har nydt ferien. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig er fætter og kusiner vildt betaget af deres lille nye kusine, de får mange dejlige stunder sammen.

  Øst, vest hjemme bedst.

  Sådan er det for de fleste, og når ferien er slut, bekender vi alle kulør, hverdagen er noget specielt, dog er der behov for ferie til genopladning.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...