19. juli 2016

Et af Europas største shoppingcentre

Så blev der shoppet.

Frozen Yogurt, Tiger butikken (for der lå en kæmpe en der) Gap , H&M og mange flere. Prinsessepigen var i himlen. I Milton Keynes himlen...
Et så stort shoppingcenter er nu dejligt for der var ingen trængsel, hvilket kunne være fordi vi var der udenfor de engelske skolers sommerferie. I hvert fald var det rumligt uden kø nogen steder. Ungerne fik brugt nogle af deres feriepenge på tøj, hatte, caps, sko, solbriller, fodbold og meget mere. Vi brugte mange timer der men så måske egentlig nok kun ca halvdelen alligevel.

Sidst på dagen kørte vi videre til vores venner i Stamford, hvor vi overnattede. Vores venner flytter til Dubai i August. Hun skal være skoleinspektør på en kæmpe internationale skole og han skal undervise på et college. De var fyr og flamme, havde allerede tjekket hvornår det er koldest så vi kan besøge dem der. Jeg er jo ikke (eller sclerosen er ikke) særlig go' i alt for varmt vejr. Vores venner havde helt styr på det og mente sagtens jeg kunne klare det, når der er koldest der. Vi håber det kan blive en realitet, at besøge dem.

Nå, men jeg må heller komme videre... Nogen har fødselsdag i morgen. Nogen bliver 11 år. Nogen andre må heller gøre klar til det!

De tjekker deres indkøb  - mindstemanden har sin hat og solbriller på som han lige har købt.

6 kommentarer:

 1. Hvis bare der er bænke til de trætte ægtemænd/fædre, så er storcentre altså et hit :-)

  Ih, bare tanken om måske at kunne komme en tur til Dubai. Det vil vel nok være spændende.

  Stort tillykke med nogens fødselsdag i morgen!! Jeg satser på, at I sørger for godt vejr, så jeg igen kan tage sandaler på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var fine stole og bænke til trætte mænd:o) Her er der rigtig fint vejr i dag hos os så håber det gælder hs dig også:) Så du kan få sandaler på:o) Og tak:)

   Slet
 2. Lyder som et center der er et besøg værd. Håber hun får en fantastisk fødselsdag. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Forsat go' ferie:o)

   Slet
 3. Min yngstesøn købte samme hat (hvis den er fra H&M) og glæder sig til at bruge den på Mallorca :-) håber I får en dejlig fødselsdag i dag - tillykke med hende. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra Gap og sikkert helt magen til dem fra H&M:) mindstemanden er så glad for sin. Tak vi hygger og solen skinner:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...