28. november 2013

Juleklip i skolen....

Nu er jeg jo så heldig, at jeg kan hjælpe til i klassen når der er juleklip mens ungerne stadig gider jeg er med. I dag er dagen og jeg har spurgt om mormor ikke vil med. Så kan vi være hos et barn hver og så bytte halvvejs. Så om en times tid og de næste 4 timer derefter skal der juleklippes. Jeg kan under pres flette et julehjerte men jeg har aldrig lært at lave stjerner. Ja, du må gerne smile - jeg kan ikke se logikken og selvom jeg kunne, tror jeg stadig ikke det ville lykkes. Æv, for jeg synes de er så kønne men så klipper jeg da bare endnu en julenisse ud. I hører fra mig senere men nu vil jeg drikke endnu en kop kaffe og så skulle jeg vist være klar! Klar til først en flok helt-oppe-og-køre 6årige, derefter en flok endnu mere oppe-og-køre 8årige. Det var nu hyggeligt nok sidste år så mon ikke det bliver det i år!Wish me luck....

Og husk at være med i konkurrencen om de lækre øreringe... Klik her!

6 kommentarer:

 1. Jamen held og lykke da:-) Er sikker på, at det bliver super hyggeligt. Dejligt du har mulighed for at være med til klippeklistredag.
  Jeg kan heller ikke flikke en julestjerne sammen. Med dyb koncentration og illustreret vejledning kan jeg komme cirka halvvejs, men derefter fucker det altid op. Altid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak løvinde, det var hyggeligt og glad for at høre, at jeg ikke er den eneste der ikke kan lave julestjerner:)

   Slet
 2. Melder mig i rækken af dem for hvem julestjerner stadig er et mysterium!
  Er sikker på at du hygger for vildt med både helt-oppe-at-køre 6- og 8-årige! Hvor mange kopper kaffe nåede du inden?! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåede at drikke 3 kopper så følte jeg, at det måtte være nok og jeg så nok kunne matche de helt-oppe-at-køre børn! De var nu så søde;)

   Føler der må være en orden evt klub på vej med folk der ikke kan lave julestjerner....

   Slet
 3. Ha ha, under alle omstændigheder er julestjerner no go i en 0-klasse. Ungerne (de allerfleste i hvert fald) har hverken motorik eller tålmodighed til den slags nørklerier. Jeg er faktisk ret god til julestjerner, så det k-a-n altså læres. Jeg er dog alligevel hvert eneste år nødt til at kigge i vejledningen, før jeg kaster mig ud i den første stjerne. Noget, man kun forsøger sig med cirka hver 12. måned, sætter sig åbenbart ikke på rygraden. Jeg håber, du - og ungerne og din mor - får en rigtig hyggelig klippe-klistre-dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke i 0 ej heller i 2 klasse blev der lavet en eneste julestjerne.... Jamen med så mange af os der ikke kan så ikke kun føle, JEG VED en klub vil snart blive oprettet! Måske flere rundt i landet;)

   Jo, tak vi havde en hyggelig dag allesammen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...