18. november 2013

Charlie og Lola, kender I historien om dem??

Charlie er storebror, Lola lillesøster. Hun er sjov og det er mest hende vi følger og hendes usynlige ven. Tegningerne er fantastiske men historierne er endnu mere fantastiske. Har du læst nogle af Charlie og Lola bøgerne?? Eller set tegnefilmene?
Inden vi flyttede til Danmark nåede prinsessepigen, at blive ret glad for Charlie og Lola bøgerne på trods af hun kun var 2år. Vi fik købt dvd-er med dem og de er blevet set igen og igen. Mindstemanden kom også til at elske dem allerede fra han kun var et års tid. I meget lang tid, var det kun Charlie og Lola bøgerne der skulle læses til godnat historie.
Nå, men vi har jo haft besøg af onkel D i weekenden fra England. desværre kunne tante E ikke komme med, da hun skulle arbejde. Hun arbejder på et bibliotek og har faktisk lige været til noget biblioteks halløj i London. Der var hun så heldig at møde Lauren Child som skriver Charlie og Lola bøgerne. Hun fortalte om hendes niece og nevø i Danmark, Lauren Child mente så hun lige ville skrive en hilsen til dem nu de var så glade for hendes bøger. Så onkel D havde en konvolut med dette kort til prinsessepigen og mindstemanden med. De blev noget imponerede....
Det hænger på væggen ved spisebordet i køkkenet. Hvis du endnu ikke har læst bøgerne for dine børn, kan de meget varmt anbefales. De er sjove.


5 kommentarer:

 1. Wow, dét er stort!
  Og nej, jeg kender ikke Charlie & Lola, men de lyder som et godt bekendtskab : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, min kommentar kom på det med det samme! ;-)

   Slet
  2. Det er nogle rigtig gode børnebøger med fede fede tegninger til:) DR sendte på et tidspunkt tegnefilmene, Føtex sælger dvd-erne med dansk tale. De er gode julegaver:)

   Slet
 2. Så stort! TILLYKKE!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) De er meget stolte af deres autograf.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...