19. november 2013

Besøg hos mindstemandens klasselærer.

I dag skulle mindstemanden og hans klasse hjem til deres lærer hele dagen. Vi forældre afleverede vores spændte små unger kl 8.00 på skolen. Togstationen er lige ved siden af og 8.28 tog de alle toget 3 stop. De skulle i den lokale biograf og se Otto er et næsehorn først og så hjem til deres skønne lærer.
Vi forældre og søskende er blevet inviteret til kl 16.30 medbringende mad til et ta' selv bord. Vi skal så hygge os sammen, inden vi hjælpes med oprydning og dagen slutter kl 19.
Mindstemanden har glædet sig rigtig meget. Jeg synes det er dejligt, at hans klasselærer åbner dørene til sit hus. Faktisk var vi hos prinsessepigens klasselærer sidste år lige før jul og det samme skal vi i år lige før de får juleferie.
Jeg har lavet madpandekager med oksekød - altid et hit på ta' selv bordet - samt salat og flute.

Laver jeres børns klasselærer også sådanne ting??

6 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt :-) Donnaen har - da hun var mindre - flere gange været med klassen hjemme hos diverse lærere, men aldrig til noget, der har inkluderet forældre og søskende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er tilbage igen og det var rigtig hyggeligt:) Ungerne havde været søde og hygget sig. Mindstemanden var træt:)

   Slet
 2. Så hyggeligt - vores går ikke i skole endnu, men jeg var selv flere gange på telttur hjemme hos vores klasse lærer med klassen - hun boede 17 km fra skolen og vi skulle så alle cykle hjem til hende, telte mm blev transporteret i bil af lærerens mand - altid noget vi så frem til med stor spænding : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor hyggeligt med telttur hos din lærer. Måske jeg skulle nævne det til næste forældremøde:)

   Slet
 3. Lyder som et rigtig hyggeligt arrangement : )

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...