25. september 2013

"Se far, jeg har tegnet dig"

Mindstemanden viste stolt den tegning han havde brugt den sidste halve time på at tegne til sin far. Hvor drengen har fået lige dette image af hans far fra, vides ikke. Aldrig med streg under aldrig, har faren været iført en vis-mave-top som på mindstemandens tegning. Jo jo, den sidevendte kasket og oversized jeans er set før, dog ikke med stjerner på knæene... Skal jeg være bekymret for mindstemandens portræt af sin far eller skal jeg bare grine højt? Jo, jeg griner højt og længe især fordi faren kæmpede lidt for at ligge ansigtet i de rigtige folder, da han fik overrakt tegningen af ham selv.


6 kommentarer:

 1. Det er da en totalt sej tegning af sin far, Mindstemanden har begået. Og hvem kunne ikke tænke sig en far med stjerner på bukserne? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig med stjernerne er cool men kan ikke halt komme mig over den meget korte bluse...;) hi hi

   Slet
 2. Hahahahaha, sikke en sej far han har inde i hovedet - og sikkert også i virkeligheden! Tænker at stumpebluse for fædre måske bliver det nye sort?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh...måske du har fat i noget der:) Ej det håber ikke, ser altså helst ikke mænd i stumpebluser gør du?! Hans far er sej og han var rørt over sønnens tegning efter han havde vænnet sig til påklædningen:)

   Slet
  2. man kan jo altid satse på at blive bind, hvis det er.... : )

   Slet
  3. Ja, det ville nok være en nødvendig hed:) Mon man kan være selektiv blind ligesom især børn kan have selektiv hørelse.... (mine børn lider ofte af selektiv hørelse...)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...