3. december 2012

Juletræsfeen, kender du hende??

Vi vågnede op til sne udenfor, fyldte julesokker, et juletræ i stuen med lys og feen i toppen! I år kom hun tidligt med træet for hun har nok tænkt, at fordi vi skal til England hele julen, ville det nok være bedre at komme med det i begyndelsen af december. Godt tænkt af den kære fe, ik'?!
Det er farens barndoms tradition med juletræsfeen. Jeg synes det er meget hyggeligt og ungerne er så spændte hver år "Hvornår mon juletræet kommer??" og det skifter fra år til år.
Feen er ret go til at planlægge det så passer ind i vores liv. Hun har jo også 11 måneder til at tage stilling til det!
Prinsessepigen og mindstemanden var også helt oppe at køre over de 30cm sne udenfor men ville alligevel gerne hjælpe med at pynte træet inden de skulle ud og kælke.... 
 
Har du fået dit juletræ??

2 kommentarer:

  1. Det er da en helt genial fe-tradition! Og man har glæde af juletræet m. pynt i længere tid end bare juleaften + et par dage... Men hvordan holder I det frisk helt frem til d. 24.? Taber det ikke en del nåle undervejs?... Eller er det træ i spand med vand vi snakker om her?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej det er et træ der er fældet. Det taber nåle men jeg synes ikke det er slemt og det står fint de 4-5 uger det skal, altså mister ikke alle nålene:) ja, vi er glade for juletræsfeen. Ungernes forventning og begejstring er fantastisk, de ved aldrig hvornår det dukker op:)Feen i toppen ændre også stilling en gang imellem og det går de op i med liv og sjæl, hvor har hun været henne om natten??:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...