9. september 2012

Om at savne og sættekasser.

En lille sættekasse til prinsessepigen og en til mindstemanden er færdige. Jeg synes de blev fine og de pryder nu værelserne.Jeg er i gang med de næste to som bliver magen til og med endnu flere småting til at fylde hullerne.

Vi har haft en skøn weekend med onkel D. Vejret har været fantastisk så der er blevet leget i haven. I dag var onkel D, faren, mindstemanden og prinsessepigen i svømmehallen og derefter en tur på Mac Donalds.
Faren er lige kommet tilbage fra lufthavnen. Onkel D skulle flyve tilbage til England her kl 22. Mindstemanden var på tværs da han skulle puttes, hvilket var hans måde at fortælle mig han var ked af onkel var rejst. Prinsessepigen kan sætte ord på og græd mens hun hulkende blev ved med at sige "jeg savner onkel"! Det er det samme hver gang vi har besøg af familien og en af bagdelene ved, at være en familie i med et ben i to lande. Men at savne er okay, det betyder man elsker og det er jo ikke dårligt. Det er selvfølgelig ikke rart prinsessen og mindstemanden er kede af det men forhåbentlig lærer de med tiden, at det er okay at savne.

Har du haft en dejlig weekend??


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...