15. maj 2012

Vokseværk.

Endnu en ting mindstemanden lider af om natten, natteskræk er den anden ting. (Læs) Om dagen mærker han ikke noget til det men det gjorde han natten til i dag. Han var vågen en time den stakkels lille mand og det var jeg jo så også. I dag har han haft det fint så jeg krydser fingre for, at vi får lov at sove i nat. Håber han er ekstra træt oven på farens fødselsdag i dag, hvor han lige fik lov til at være oppe lidt længere end normalt.

En anden ting er han altså lige er vokset, hvor han vågnede flere gange med rigtig ondt i benene. Kan han da blive ved? Han når knap at bruge hans bukser før de stumper men så har jeg da en go' undskyldning for at købe nyt!

Lider dine børn af vokseværk? Eller har gjort? Gode råd er mere end velkommen!
4 kommentarer:

 1. Jo, min søn led af vokseværk. Et år voksede han 12 cm., men har desværre ingen gode råd. Kun trøsten om at det går over.

  Tillykke med manden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ej, hvor vildt han voksede 12 cm på et år:)

   Slet
 2. Stakkels lille dreng! Jeg ved desværre ikke noget om vokseværk, men min søn havde også natteskræk en overgang og det hjalp at han ikke fik noget at spise efter aftensmaden, som heller ikke måtte være for sen.
  Det lyder måske underligt, men jeg læste det et sted og tænkte at det var værd at prøve. Det er efterhånden 3 år siden han sidst have noget (han bliver 7 om 3 uger). Vi har stadig den politik her i huset at han kun må få frugt eller riskiks efter aftensmaden. Det er jo heller ikke godt at spise lige inden sengetid, uanset om man får mareridt af det eller ej ;-)

  Rasmus var helt væk og ville slet ikke have at jeg var i nærheden af ham. Det var virkelig underligt, for normalt er det kun mig der dur når han er ked eller sløj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, det med mad inden sengetid har jeg også hørt. Især ost skulle vist være slemt.
   Tillykke med din søn om 3 uger:) prinsessepigen bliver også syv til juli. Uh... jeg synes de bliver store alt for hurtigt!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...