10. marts 2012

Bryllupsplaner....

Om 84 dage siger vi "Ja" og "I do" på rådhuset. 10 år, 4 dage og to børn senere  bliver vi Hr og Fru den 2 juni i år. Alt er i orden på nær den tro og love erklæring vi begge skal underskrive. Manden er engelsk og skal derfor bevise han ikke er gift i England. Jeg har boet i England i 6½ år med manden og skal derfor også bevise jeg ikke er gift. Det er såmænd helt fint, vi skal bare underskrive. Men virkelig, er der nogen der vil giftes hvis de stadig er gift med en anden?? Det må jo stadig ske siden man skal bevise, at man ikke er gift før man kan blive gift! Virker lidt som unødvendigt papirarbejde, synes jeg. Vi skal forøvrigt selv udfærdige denne her tro og love erklæring så det må vi hellere få gjort.
Ellers er der godt styr på forberedelserne til brylluppet. Vi vil gerne have det helt enkelt, ingen traditioner, hverken engelske eller danske. Jeg glæder mig så meget til at blive Fru! Til at få nyt pas, nyt kørekort, nyt sygesikringsbevis, altsammen med mit nye efternavn på og nye pænere (håber jeg) billeder!


Et helt år har vi været sammen på billedet her og vi ser stadig bare så nyforelskede ud! Vi ser forøvrigt stadig lige så unge og forelskede ud i dag, gør vi ikke??2 kommentarer:

  1. Hvor ser I søde, glade og forelskede ud - herlige billeder. Kan godt forstå du glæder dig, det bliver da så dejligt at blive Fru :o)og så skal I for øvrigt giftes på min fødselsdag, hvor solen altid (og jeg mener virkelig altid)skinner.

    Kh. Irene

    SvarSlet
  2. Ih tak Irene:)glad for at høre det altid er solskin på din fødselsdag så er det også klaret:)hi hi

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...