9. marts 2013

Ugen der gik....

Mindstemanden har klaret hele hans første uge i skole til UG. Han elsker det, kan ugens digt med A udenad og fortæller det gladelig til alle der gider høre på ham. Næste uge er det B men det kunne I nok regne ud....!! Det er Halfdans Rasmussens ABC bog de lærer digtene fra. Prinsessen kan dem stadig udenad fra hendes tid som ælling for to år siden!

Hver dag jeg har hentet, har det været en glad dreng med masser at fortælle og som ikke lige altid havde tid til at komme med hjem. Fredag var han dog klar for han var træt.... De havde været på skolebiblioteket og han havde lånt to bøger som prinsessen med det samme tilbød at læse højt for ham. Mindstemanden har spurgt hende flere gange i ugens løb, om de gjorde de samme ting da hun var ælling. Hun er vokset et par cm hver gang af stolthed og har fortalt, hvordan de gjorde da det var hende!

Prinsessen har haft en legeaftale hver dag i denne uge, hvilket er skønt men hun nød nu at komme hjem fredag eftermiddag og det bare var hende, mindstemanden, faren og jeg. Så en stor skål frugt og Far til Fire i dvd-en var vist tiltrængt!Har du haft en dejlig uge??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...