27. marts 2013

En tur i biffen på en mission....

Kan du gætte hvad vi så?? Jep, MGP Missionen! Prinsessepigen havde spurgt hver gang hun så reklamen, om hvornår vi kunne komme ind og se den. Faren havde fri i dag så det blev i dag vi smuttede i biffen. Prinsessen spurgte hele formiddagen, hvornår vi skulle af sted. Mindstemanden stemte i men jeg har en stærk mistanke om, at det var colaen og popcornene han så mest frem til. Der var nemlig udsigt til en hel cola og boks med popcorn til hver. Tak for julegaver, biogavekort falder altid i go' jord hos os!!
Nå, men tilbage til filmen. Den er super underholdende, sød og sjov. Vi nød den i fulde drag og vil gerne varmt anbefale den, hvis I ikke allerede har set den. Jeg spurgte ungerne på vej hjem i bilen, hvor mange stjerne ud af 5 de ville give den??
Prinsessen var ikke i tvivl... 5 stjerner blev der råbt fra bagsædet!!! Mindstemanden var klar med hans svar.... 100 millioner!! Ikke helt med på konceptet med de 5 stjerner men skal vi ikke bare antage, at han også giver den 5 stjerner! (det her er altså ikke et sponsoreret indlæg, det var vores julegaver)


God påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...