17. marts 2013

Blå himmel...

Som I selvfølgelig allerede måske har opdaget, er der blevet lavet lidt om på min blog. Det er jo forår, i hvert fald i følge kalenderen, så en blå himmel med søde små hvide skyer er vel på sin plads.... Eller hva' ?? For nu er det vinter igen med udsigt til snestorm, helt ærligt!!
Jeg skal altså holde styr på legeaftaler, gymnastiktræning (opvisningen er jo lige om hjørnet) hentning af onkel i lufthavnen! Oven i det er må jeg heller få arrangeret lån af min mors bil hvis sneen gør faren må tage bilen på arbejde i stedet for cyklen (15km hver vej i snestorm er muligvis nok for meget for langt, ik' ??) og købt mere salt så folk ikke vælter rundt i vores indkørsel!
Så ja, undskyld mit brokkeri men jeg synes altså det her snevejr komme rigtig meget på tværs i denne her uge. Stok, gummiben og snevejr er altså heller ikke en go' kombi men mere over i den trælse kategori!!!
I går var det okay med sne og hygge indenfor, da prinsesse og mindstemanden kom hjem fra henholdsvis mormor og fødselsdagsfest. Faren havde gjort klar til at bage cupcakes med tyk meget sød (og meget gul) glassur samt krymmel!


De smagte fantastisk og fik sneen at se helt tilforladelig ud, ja nærmest hyggelig!!

I dag er heller ikke slem, der er sol, sneen glitrer men det er jo ikke sådan det bliver ved med at være, vel!! Det er allerede begyndt at blæse....

Kunne vejrudsigten ikke bare denne her gang være helt ved siden af???


2 kommentarer:

  1. Vi har ik' fået en skid sne endnu... Elsker cupcakes:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Måske I er de heldige vindere af en masse sne i morgen:) Cupcakes smagte skønt:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...