23. juli 2012

Verdens bedste moster!

I formiddag kom hun forbi og spurgte prinsessepigen, om ikke de to skulle tage en tur ned i byen og få lavet huller i ørerne. Prinsessepigen var ikke helt sikker på om hun skulle være super glad eller.... Så jeg skyndte mig at sige, at det var okay. Så kunne hun godt nok komme hurtigt i tøjet, vi er ellers lidt langsomme i optrækket her i ferien, og klar var hun til at tage med moster.
Hun har længe plaget om lov og for at være helt fair, var hun en af de sidste i hendes klasse der endnu ikke havde huller i ørerne. Det er hun ikke mere og stoltheden lyste ud af hende, da hun kom hjem og viste ørerne (nu med huller i) frem! Moster gav is og synes hun havde været sej til at få lavet huller i ørerne.


Har du huller i ørerne?

4 kommentarer:

 1. Jeg fik mit første sæt huller i ørerne da jeg var 16. Min mor har altid sagt jeg gerne måtte få huller i ørerne hvis jeg selv betalte og selv passede det når der gik betændelse i (og uden at klynke)
  Jeg har nu to huller i højre øre og fem i venstre (havde seks, men det ene er vokset til) og en piercing i næsen, som jeg fik lavet da jeg blev 18 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også selv haft mange huller i ørerne og et i næsen. Vi lavede selv hullerne på legepladsen. Hvad tænkte vi dog på...:)

   Slet
 2. Min datter var også 7 år, da min mand gav hende lov til at få huller i øerne. Jeg vidste det ikke og var faktisk imod. Ja, jeg har også et hul i hvert øre, men var 14 år da jeg fik dem.

  Hun ser bestemt meget stolt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her var det lige omvendt:) Faren synes hun skulle vente lidt men gav sig alligevel:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...