18. april 2012

Dreng med stort D....

Ja, det var hvad mindstemanden var i dag. Nu legede han jo også med en pige i går.......!! (Det gik forøvrigt rigtigt godt)
Han så sådan her ud da han blev hentet børnehaven.
Han havde stået på en cykel for at nå en frisbee i et træ! Hans ven havde stået ved siden af og 'kom til' (ej, det var vist et uheld...) at sparke til cyklen. Mindstemanden fortalte, at det havde blødt mega meget! Hans jakke vidnede om noget blod men mega meget var måske at overdrive!
Fik overbevidst ham overbevist om, at det nok var en god ide jeg lige tjekke skadens omfang!Han var meget tapper og vi fik vasket såret. Efter et dejligt bad var mindstemanden klar til at slappe af og se en film! Først måtte teddy nu også lige have plaster på. Han var faldet ned fra sofaen....

4 kommentarer:

 1. Nårh hvor er han sød og tapper. Må være så svært når ens børn kommer til skade, godt det ikke er gået ud over tænderne.

  Kh. Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Irene:) Ja, hans tænder var det første jeg spurgte til og kiggede på. Nu skete det mens han var i børnehave så jeg panikkede ikke, da jeg jo først så ham efter skaden var sket. Havde jeg været vidne til selv faldet ville jeg ha' gået helt i selvsving:)
   Mange hilsner fra Mette:)

   Slet
 2. Hvor ser han sød ud. Jeg er SÅ dårlig til børn, der kommer tilskade.

  Min datter har slået et lille bitte stykke af sin fortand ved at falde med løbehjul. Sønnike slog en mælketand ud ved at falde ned af en trappe. Vi kan desværre ikke pakke dem ind i vat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Han puttede sit ked af det ansigt på (hans egne ord, da billedet skulle tages. Nej, vi kan ikke pakke dem ind i vat:) Det ville sikkert også gøre det værre!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...