23. april 2012

Dagligdagens rutiner....

Dem er jeg rigtig glad for men når de bliver ændret af en eller anden grund, bliver jeg altså bare hurtigere træt. Mindstemanden har haft feber siden torsdag aften, hostet har han også men ellers været glad nok. Men den daglige rutine ryger ud af kurs når man har et sygt barn. Måske er det bare mig men jeg er glad for rutiner og synes det gør hverdagen meget lettere. Det er vel også derfor mangel på samme gør man bliver mere træt. I dag var første dag mindstemanden har været feberfri så hverdagen vender langsomt tilbage. I morgen er det rutiner igen, skole, børnehave, legeaftale for prinsessepigen!
Nu er det ikke sådan vi aldrig gør noget spontant, at alt er rutiner og planlagt. Weekenderne er som regel åbne for forslag men hverdagen er fuld af vaner, rutiner og planlægning.

Hvordan ser din hverdag ud? Bliver du også slået lidt ud af kurs når dine rutiner (hvis du altså har nogen) bliver ændret for en stund?Trods feber og hoste kan man vel godt lige være lidt kreativ... I hvert fald fik både mindstemanden og prinsessepigen tegnet bogstaver, klippet dem ud og limet dem på mere papir. Tegnet blev der også... de var så flittige men pludselig meget trætte, da der skulle ryddes op!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...