7. august 2012

Sidste uge af deres ferie....

Hold da op det er gået stærkt men sådan er det jo når man har det sjovt! I dag tog vi mormor med i biografen og så Madagascar 3. Faktisk har vi ikke set de første to film men det havde absolut ingen betydning. Filmen var super go' og sjov. Især mindstemanden grinede..... Nu må vi heller få set de andre to!
Prinsessepigen mente et pyntet pandebånd og hendes Rapunzel fletning var på sin plads når man nu skulle en tur i biografen..... Mindstemanden bad om at få pandebånd på ligesom Troy har i en af High School Musical filmene (spørg mig ikke hvilken), han elsker de tre film! Jamen fint med mig så afsted det gik i bio....
Hjemme igen fik mindstemanden lov at kigge med mens prinsessepigen spillede på sin ds. Han er rar at have tæt på når der er en bane hun ikke selv kan gøre færdig i Super Mario. Så får lillebror lov og han har helt styr på det, nu bliver han jo også 5 år lige om lidt.
Og så skal jeg da lige huske at nævne, at jeg var den heldige vinder af erna-marie's give away. Woop woop....

Forøvrigt er der andre der er med på Dallas bølgen?? Så første afsnit her kl 20 I'm hooked..... Jeg er klar igen kl 20 i morgen, hvis du er i tvivl kan jeg da lige nævne at Jesse Metcalfe er med!

2 kommentarer:

  1. Dejligt med sådan en bif-tur. Vi har også planer om at se den snart. :-)
    Kh Eva

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...