3. september 2013

.....and got the t-shirt!

Så var det i dag prinsessepigen fik sin t-shirt for at have nået de 5000 læste sider. Hun er så allerede på 5196 sider så hun synes lidt det er 'soooo last week' men stolt var hun nu alligevel, da hun blev kaldt op af skolelederen under morgensang og overakt sin t-shirt. Hun synes det var pænt pinligt, at faren og jeg stod der og så åh sååå stolte ud men hun havde altså selv sagt vi måtte komme med. Ja, vi tog også billeder så der blev rullet lidt med øjnene.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint. Men efter størrelsen på t-shirten at dømme, forventer man vist ikke, at så små piger som Prinsessepigen læser så meget. Måske kan hun bruge den som natkjole ;-)

  Iøvrigt skal du virkelig nyde dit læsende barn. Donnaen læser stadig kun under tvang. Det er SÅ ærgerligt, for det kommer til at slå hende i nakken på et tidspunkt, er jeg alvorligt bange for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg er så glad for hun gerne vil læse og håber hun bliver ved. Det er en str 8-10 t-shirt og ja, natkjole er en god ide:) hun snakkede lidt om, at den måske skulle hænge på væggen i hendes værelse så nu må vi se hvad hun beslutter:)


   Slet
 2. Sådan! Hvor er hun sej din prinsesse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Hun var stolt selvom hun forsøgte at skjule det:)

   Slet
 3. Skønt! Herhjemme har vi også en læsehest i 2. klasse. Som endda gerne vil læse højt for yngstemand, hvis altså bare han gad sidde stille og lytte...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vores mindstemand lytter med engang i mellem til han lige pludselig kommer i tanke om, at der er noget andet han hellere vil:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...