16. november 2015

Løgne, søstre, sandheden....

Jeg har så fået læst 25 bøger i år - det er lidt vildt synes jeg. Nogle bøger har været noget bedre end andre men alle jeg har læst, har været gode nok. Jeg havde ikke planlagt at læse meget i år, det er bare ligesom blevet sådan. Det hjælper noget på det, at jeg sidder to timer fastlåst til et drop hver 4 uge. Så er der ikke så meget andet at laveend at læse eller surfe internettet. Da internettet ikke altid er til at stole på så har jeg læst og det er nemt blevet til en halv bog sådan en dag. Jeg læser også meget i weekenderne. Ungerne sidder sammen med mig med deres tablets, mobil eller ser fjerner og jeg læser. Det er hyggeligt og jeg får hurtigt læst en del sider sådan en lørdag eller søndag morgen.

Tilbage til The Sisters! Det var en nem og letlæselig bog med et plot der var ok - ikke det bedste - men okay. Det kunne have været så godt, var der gjort mere men i stedet føles det lidt ligesom, der er sprunget over hvor gærdet er laveste. Bogen kan godt anbefales alligevel. Vil være helt perfekt til en uges ferie.

Nu vil jeg gå i gang med The Accident. Den ser såååå go' ud og jeg glæder mig til at læse den. Også fordi verden er dum og jeg ikke gider vide mere om ondskaben i den virkelige verden. Bogen kan jeg lukke når den bliver uhyggelig!

6 kommentarer:

 1. Det er også mange bøger...
  Hvordan mon din top 5 af de 25 ser ud? :-)

  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det var da en go' ide, Lisbet:o) Jeg vil straks gå i gang med en top 5 bogliste:)

   Slet
 2. 25 bøger. Fedt. Og vildt! Her er det blevet til 2. Måske 2 en halv ...
  Men jeg kan godt se, at du får høvlet noget igennem, når du lige har en halv stund. Det er jo på det tidspunkt, hvor jeg snuer ;o)

  SvarSlet
 3. Fedt!! Jeg er også røget på bøger idag! Det går dog ikke super-hurtigt med min læsning, nem det er en fantastisk fritidsbeskæftigelse! Jeg vil se frem til din top fem! Min favorit er 'Og bjergene gav genlyd' af Khaled Hosseini. God aften fra mig...

  SvarSlet
 4. Dejligt der bliver læst, er dog benovet over du kan finde tid til hele 25 bøger.
  Glæder mig allerede til at se top 5.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv pænt overrasket over, at jeg har læst 25 bøger siden januar:o) Måske det er den gave der kom med sclerosen, at jeg gav mig selv lov til at læse når benene alligevel ikke fungerer optimalt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...