29. juli 2016

3 bøger - jeg er sååå meget bagud med dem, så her er alle tre

Det her er en krimi. Ja, det tror jeg godt jeg kan kalde den. Den er rigtig spændende og jeg gættede ikke rigtigt, hvem det var. Jeg kan varmt anbefale den, hvis du kan li' krimier eller hvilken genre den nu skal puttes i.
Denne her nød jeg rigtig meget. Det er en kærlighedshistorie men ikke af den traditionelle slags. Opdagede efter jeg havde læst den, at det vist er en bog til 'de unge' men som sagt opdagede jeg det først efter jeg havde læst den. Så enten er jeg bare åh så ungdomlig eller er den også velegnet til voksne. Jeg stornød den og synes historien er yderst relevant. Igen kan jeg varmt anbefale den.
Denne her blev jeg færdig med i dag. Den er ikke lang og bogstaverne er store, så den tog ikke lang tid at læse. 4 dage tog det mig og det er kort tid for mig. Det er en barsk historie, rigtig barsk men så meget værd at læse. Det er en historie om, uskyldighed i en verden af uvidenhed! 
Der er en film som manden og jeg skal se. Jeg er bagud med både bog og film, tror jeg. Fik bogen anbefalet for ikke lang tid siden, og nu kan jeg kun varmt anbefale den videre til jer.

Ellers ikke så meget nyt herfra. Ungerne er travle næste uge. Vi skal også til England til bryllup og så er sommerferien jo næsten slut.

8 kommentarer:

 1. Tak for anbefalinger :-) Jeg er ret sikker på, at Donnaen har læst den sidste i skolen, for jeg har hørt om den. Den er vist hjerteskærende grusom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er den kære frue. Jeg er dog glad for jeg læste den:)

   Slet
 2. Ih fine anbefalinger. Den sidste tror jeg at jeg skal se nærmere på. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den sidate er en go' bog Så filmen i går og den er super. Den er på Netflix.

   Slet
 3. Den sidste lyder helt som en jeg bør ha' på min liste! Jeg har også været en lidt af en læsehest i ferien, og har læst fire gode bøger! Det kan være jeg skriver om det på et tidspunkt, nu skal jeg lige lande efter tre uger på landet... Suk, det var skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah you're back:o) Håber du har haft en dejlig sommerferie:) Den sidste bog er super go' og det er filmen også. Den så vi igår på Netflix.

   Slet
 4. Tak for bogtips. Den sidste er helt sikkert en jeg IKKE skal læse. Blir så ked ;-)
  Og ja naturligvis er du "åh noget så ungdommelig" ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. den er også barsk, den sidste bog.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...