22. oktober 2015

Jeg vandt!!!!!

Til mig!! Jeg har fundet på et navn til en ret hos en cafe i nabobyen. De udskrev en konkurrence på fb, om man skulle finde på et navn til deres mørbradret. Jeg deltager ikke ofte i sådanne ting men jeg elsker at lege med ord, så lige denne her konkurrence blev jeg nødt til at deltage i. Cafeen her hedder Cafe Mums, retten havde både mørbrad og kartoffelmos i så navnet lå lige til højrebenet. Mums, Mør & Mos. Med et har jeg fundet på et navn til en lækker gang mad. Jeg er altså lidt stolt og så glæder manden og jeg os til en date night med lækker mad. Win Win!
Deltager du i konkurrencer? Vinder du sommetider?

13 kommentarer:

 1. Fedt! Og tillykke :) den gryde ser da også bare totalt Mums, Mør og Mos agtig ud - bliver jo helt sulten :)

  Normalt er jeg heller ikke den der deltager i ret meget af den slags, men enkelte gange sker det alligevel - som med Schleich konkurrencen, hvor Lunas film så endte med at vinde en milliard million heste + gavekort... hel vild præmie.. og så vandt jeg engang som 10-årig et Mølle og Dam spil for at have tegnet den flotteste gave op til jul i vores dengang lokale Brugs i Nakskov :D det er vidst de eneste gange jeg har vundet noget - så ikke det store held indtil videre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Vi glæder os til at smage retten:) Sejt Luna vandt med sin film:) Jeg har også en gang vundet en stor slikpost i brugsen, da jeg var lille. Kan ikke huske hvorfor.

   Slet
 2. Tillykke Mette så sejt.
  Hm... Jeg deltager i flere konkurrencer, både på nettet, i forskellige spørgerundersøgelser, sidst jeg vandt var i 1999, altså godt 16 år siden. Et år forsøgte jeg at tælle sammen hvor mange konkurrencer jeg havde deltaget i 3216 stk. i alt, ganger jeg det med 16, hm...
  Vores pakkelege til jul er jeg den der sidder tilbage med nul pakker, det skete også til julefrokosten på job. Gammeldags banko, her går det også ud over dem der sidder ved siden af mig, de får intet med hjem, ikke engang sidegevinster.
  Jeg har heller ikke fundet kærligheden, så den kan ikke bruges.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups jo jeg har da næsten lige vundet igen, 2 gavekort til Bilka, og det var hos en blogger - Sorry, altså hele 3 konkurrencer.

   Slet
  2. Hold op det er mange men i det mindste har du vundet bare lidt:o) Jeg vinder heller aldrig i pakkeleg til jul eller finder mandlen:)

   Slet
 3. Sejt nok! Og ikke nok med at du vandt, så kan du jo se dit navn på menukortet fremover. Det alligevel ret så cool synes jeg. Kh Birgitte

  SvarSlet
 4. Arh hvor er du sej Mette! Fedt. Og tillykke - det bliver lækkert for i 2 møre, mumse og ikke mosede, at kommer ud og spise. (Okay den var lidt langt ud den sætning, men jeg er ikke så god som dig til det der).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Liv:o) Det var da en rigtig fin sætning du lige skruede sammen der:) Og tak:)

   Slet
 5. Fantastisk - godt navn og nyd jeres date Night :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid:o) Vi glæder os.

   Slet
 6. Aj hvor fedt og godt fundet på! Tillykke med præmien!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...