10. oktober 2015

Drageflyveren.

Jeg blev færdig med The Kite Runner i går eftermiddags. Åh, den var god. Den håber jeg virkelig du læser, for hold da op den bare er god. Jeg græd mig gennem det meste af bogen for den er hjerteskærende. Filmen er på Netflix og manden har lovet, at den skal vi se i aften. Det glæder jeg mig til for jeg føler ikke jeg er færdig endnu.Er nødt til at se historien igen på film.
Khaled Hosseini har skrevet flere bøger og dem har jeg skrevet på ønskelisten. Jeg har fået af vide, at især en af dem er endnu bedre end The Kite Runner.

Hvis du har læst bogen, hvad synes du så om bogen?

16 kommentarer:

 1. Læste den da den udkom. Den står stadig på hylden. Den er så hård og så god. Filmen er ikke helt så... Ja, er nok mest til bogen. A thousand splendid sun er den bedste jeg har læst af ham. Hylede flere gange da jeg læste den. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige bestilt a thousand splendid sun:)

   Slet
 2. Den har jeg faktisk planlagt at starte på i dag! Jeg hørte "Under den strålende sol" for nylig og den gjorde et kæmpestort indtryk på mig - på den barske rørende måde, men også på en måde så jeg faktisk følte mig klogere bagefter - selvom det er fiktion. Jeg har ikke rystet den af mig endnu, så den må du også læse :-)
  God weekend Mette fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Lisbeth. lad mig vide hvad du synes om den:)

   Slet
 3. Enig med Birgitte - glæd dig til A Thousand Splendid Suns!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at læse a Thousand Splendid Suns. Svoger tager den med når han og fruen kommer om et par uger:)

   Slet
 4. Jeg har ikke læst den eller nogen af Khaled Hosseini. Har selvfølgelig hørt at han skriver fantastisk, og de alle skulle være meget gribende. Ønsker dig god fornøjelse med A Thousand Splendid Suns.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg glæder mig til at læse flere af hans bøger.

   Slet
 5. Har overvejet den grundet alt hypen, men ved ikke om den lige er min stil. Nu må vi se om jeg tør ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde aldrig hørt om bogen før min svigerinde lånte mig den i sommers (er håbløst bagud ang. hvad der er oppe i tiden) Jeg troede egentlig heller ikke jeg ville være så vild med bogen. Men jeg må sige, at jeg ikke ved nok om Afganistan og de stakkels mennesker der m.m. Jeg var meget positivt overasket.

   Slet
  2. Anne. Du SKAL læse den!!! ;-) og Mette, glæd dig til både " A Thousand Splendid Suns" og "And the Mountains Echoed". Jeg har slugt alle hans bøger og gladeligt tudet mig igennem dem alle;-)

   Slet
  3. De kommer i dag de andre 2 bøger:) Og Anne der kan du høre, du skal læse den:)

   Slet
 6. Arj Mette. Hvis det er en hjerteskærende bog som får dig til at græde dig hele vejen igennem, så tænker jeg at du er tosset også at have brug for at se filmen. Jeg takker for anmeldelsen. Det er ikke noget for mig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ikke hele vejen man græder men den er sørgelig for den er sand. Jeg viste godt der har været krig i Afganistan i mange år men det her er mere end det. En sand historie. Troede egentlig heller ikke jeg ville gide læse den men jeg tog fejl og glæder mig til at læse hans andre bøger:)

   Slet
 7. Så er jeg færdig med den. Sikke en bog! Den var faktisk lidt længe om helt at fange min opmærksomhed men den er rigtig god! og så beundrer jeg hans evne til at fortælle. Jeg blev overrasket over handlingen flere gange undervejs. Det kan jeg rigtig godt lide - når jeg ikke har set det komme - og det sker ikke så tit ;-) I forhold til medfølelse for Ahganistan, så bare vent til du læser den næste, men det betyder sikkert også noget, at det var den første af dem, jeg læste.
  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse de to jeg har bestilt. De kommer på fredag:) Yeah!!!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...