17. juli 2015

Endnu en bog læst og noget om donuts.....


Åh, sikke jeg lod tårerne få frit løb. Tog ikke lang tid at læse den her fantastiske bog og det var helt fantastisk, at læse sidste side og opdage der rent faktisk er en nr. 2 som jeg da uden tvivl skal læse. Jeg havde ikke læst bagpå bogen inden jeg læste den. Så jeg havde ikke nogen anelse om, hvad den egentlig handlede om. Om det gjorde en forskel på min oplevelse af bogen og historien ved jeg ikke men jeg vælger ikke, at fortælle dig hvad den handler om. Kun, at du nok skal ha' en pakke servietter i nærheden.
Vi holdte prinsessepigens fødselsdag på forskud for den danske familie i onsdags. Hygge på terrassen med masser af pizza, hotdogs, donuts (faren havde været i gang med sin donutmaker) og isvafler til dessert. På mandag er det hendes rigtige fødselsdag og den holder vi hos farmor og farfar sammen med resten af den engelske familie

Vi kører på ferie lige om lidt og mormor kommer her. Hun skal passe katten Muffin og vores eneste plante, der skal vandes.
Vi glæder os og det jeg nok glæder mig mest til er, at se The Lion King on stage igen. Jeg glæder mig til at se ungernes reaktion, når fuld størrelse giraffer og elefanter (med mennesker inden i - bare så du ikke tror det er rigtige dyr) kommer ind på scenen. Det er magisk.
Der bliver muligvis lidt stille her på bloggen i nogle uger. I kan kigge på min Her læser jeg med liste og læse nogle af de fantastiske blogge der i mens.
Ellers er jeg på Instagram så der kan I også kigge med.

11 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie, og tillykke til Prinsessepigen :-) Læste bogen sidste sommer - og måtte også have fat i papirlommetørklæder til sidst. Har du set den franske film 'De urørlige'? Der er mange paralleller, synes jeg. Og så tilsat lidt Bridget Jones. Det er let læsning, men det er også skønt en gang i mellem. Når du bliver færdig med Jojo Moyes, så skal du læse Liane Moriartys Big little Lies. Jeg har nævnt den før, men nu er jeg selv færdig, og du vil elske den, er jeg sikker på. Jeg har til gengæld bestilt en anden af hende: 'My Husband's Secret' og er spændt på, om den er lige så god/spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skægt du lige nævner Big little Lies igen, for den har jeg lige bestilt på Amazon og den ligger i England når vi ankommer:) Har du læst bogen der er opfølgeren til Me Before You? Den er jeg nødt til at læse:) Har noteret mig My Husbands Secret. Du må fortælle om den er go'
   Og tusind tak, vi glæder os til ferie:) Prinsessepigen kan snart ikke vente til sin fødselsdag trods et par forskuds fejringer:)

   Slet
 2. Tillykke med prinsessen og rigtig god tur til England. Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Tillykke med prinsessen og rigtig god tur til England. Kh Dorte

  SvarSlet
 4. Tillykke med datteren :-)
  Tænk, går The Lion King virkelig endnu? Vi så den, længe før C&T blev gift, hvilket nu er 11 år siden ... Det var i øvrigt en dejlig oplevelse - også for voksne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) manden og jeg så den for 12 år siden og glæder os så meget til at se den igen:)

   Slet
 5. Tillykke til prinsessepigen. I morgen! Vildt! :o) Håber i nyder London og jeg er sikker på at Muffin synes det er fantastisk med en puster (pause) sammen med mormor. Har du lavet en bogliste? Ønskes! :o) Nyd ferien. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Liv. Prinsessepigen har haft en dejlig dag i dag:) der er et par boganmeldelser på bloggen. Paper Towns er en fantastisk bog og filmen kommer i bio nu her. Go ferie til jer.

   Slet
 6. Tillykke og god tur. Jeg var selv meget begejstret for bogen. Den var så sød :) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte. Jeg glæder mig til at læse nr 2 😊

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...