7. marts 2015

Den fjerde bog i 2015 er læst færdig.

Og den var fantastisk. Den hedder Perfect af Rachel Joyce og foregår i 70-erne. Den handler om to drenge, deres familier og deres liv. Den handler psykisk sygdom og livet. Den er virkelig rigtig rigtig go'. Jeg blev overrasket over slutningen - altså på en god måde.
Den er til tider sørgelig eller det er måske nok ikke det helt rigtige ord. Men den fik mig til at græde lidt ind imellem.
Nu har jeg let til tårer både de glade og kede-af-det-tårer, så måske den ikke vil få tårerne frem hos dig. Men tårer eller ej, så kan jeg varmt anbefale bogen.
Jeg er virkelig inde i en rytme, hvor jeg får læst rigtig meget. Det her er min 4 bog i år og af en eller anden grund får jeg læst mere end jeg har gjort i flere år. Tænker jeg læser meget hurtigere for tiden, fordi jeg er inde i en go' rytme.
Prinsessepigen er også inde i en go' rytme. Hun læser meget og er et pænt stykke over de 20.000 sider. Hun er meget betaget af Onkel Toms hytte som de læser i klassen i øjeblikket og arbejder med.
Hvad læser du?? 

9 kommentarer:

 1. Jeg har lige genlæst Mini og Shopaholic så jeg er klar til det nye bind i serien :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg genlæser også sommetider. Har et par bøger på listen jeg gerne vil læse igen:)

   Slet
 2. Sikke du læser Mette. Det er dejligt at du er kommet ind i en god rytme og tager dig tid til at læse. Det sidste har nok været min udfordring de seneste (mange) år. Jeg er en speed-læser, så jeg kunne nok tygge mig igennem nogle stykker, hvis altså ikke det var fordi jeg bruger stort set alle ledige stunder på at sove. Hahahahaha. v.i.l.g.e.r.n.e.h.a.v.e.t.i.d.t.i.l.m.i.t.l.i.v.i.g.e.n. Så det må jeg jo gøre noget ved. Men hatten af for dig ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det der med at tage sig tid, har nok også været grunden til jeg ikke fik læst nok. Nu har jeg så opdaget, at vi når det hele også selvom jeg læser engang imellem mens ungerne leger. Vi har både rent tøj og mad på bordet:) hi hi Prinsessepigen spørger interesseret til bøgerne jeg læser. Nogle af dem håber jeg hun læser når hun bliver voksen:)

   Slet
 3. Min mand er ved at læse "mig før dig" af Jojo Mojes højt for mig. Det er super hyggeligt at dele det. Problemet er bare at nu vil jeg virkelig gerne læse resten, men må hellere vente på ham ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke hyggeligt med højtlæsning:)

   Slet
 4. Min mand er ved at læse "mig før dig" af Jojo Mojes højt for mig. Det er super hyggeligt at dele det. Problemet er bare at nu vil jeg virkelig gerne læse resten, men må hellere vente på ham ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg skriver den på listen, den lyder god! Jeg har altid været en total læsehest (i folkeskolen fik jeg job på skolebiblioteket, fordi jeg alligevel altid var der og ifølge bibliotekaren kunne rådgive de andre elever, fordi jeg havde læs alle bøgerne, hahaha), men som jeg har nævnt tidligere, har jeg svært ved at tage mig tid, så jeg beundrer din gode læsestime og glæder mig, til det bliver min tur igen:-) men jeg har så fået øjnene op for lydbøger....så kan jeg lytte, når jeg kører på arbejde og samtidig med at jeg strikker :-) jeg har lige hørt/læst Gone Girl, og nu er jeg i gang med The Goldfinch af Donna Tartt, og jeg er allerede hooked (den vandt Pulitzer-prisen i 2014, og hendes bog "The Secret History" fra 1992 er på min favorit-liste:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg har også Gone Girl på min liste:) Og nu har jeg noteret The Goldfinch også. Sikke fedt du sådan arbejdede på skolebiblioteket og kunne fortælle om bøgerne:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...