14. juni 2016

Det er ikke til at tro det

Bog nr. 9 er læst.

Jeg blev færdig med den, den anden aften. Ja, jeg har lige skrevet om bog nr. 8 den anden dag, og det er ikke fordi jeg er totalt speed reader men jeg var ret sent ud med anmeldelsen af bog nr. 8. Godt nok tog det ikke lang tid at læse Let it Snow men et par uger har jeg da været om det.
Det er en sød eller det er 3 søde historier. De er kædet sammen men alligevel 3 forskellige historier. Da det er 3 forskellige forfattere der har skrevet, bliver historierne jo naturligt forskellige også selvom der er en sammenhæng. Det er en dejlig nem bog at læse og tænker den ville være perfekt som ferielæsning. Der er ikke dybde eller et twist som sådan men bare nogle søde historier. Bare god afslapningslæsning ved poolen, hvis du er på ferie ved en pool.

8 kommentarer:

 1. Lyder som god og let underholdning. Tæller det, hvis det 'blot' er en havepool herhjemme?

  SvarSlet
  Svar
  1. Any pool will do eller slet ingen:o) Det bestemmer du helt selv:)

   Slet
 2. Uhhh, jeg er pt. in between books; skal finde ud af hvad jeg skal læse lige om lidt.... Det kunne måske godt være lidt læs-let...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en hyggelig bog derfor tænkte jeg, at den ville passe med noget ferie noget:o)

   Slet
 3. Jeg er ved at rode lidt i bunkerne med tips til ferielæsning. Ved godt der er 9 uger til kufferten skal pakkes, 7½ uge til ferien begynder, men vil bare gerne have både håndarbejde og bøgerne udvalgt i god tid, så jeg er forberedt, så der ikke skal smutte tid med dette i min ferie.
  Tak for tippet

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:) skriv endelig, hvad du finder af bøger.

   Slet
 4. Jeg er stået helt af på læsning pt. Har minus motivation/lyst efter de mange måneder med faglig læsning. Så håber afslapning og sommerferie gør at jeg kommer i gang igen. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal nok få lysten igen:) jeg holder også læsepauser:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...