1. april 2016

Virkelig en rigtig god bog.

Jeg blev færdig med denne her bog i påskeferien. Jeg har efterladt den hos min svigermor for hun vil gerne læse den. Det må være mine store ord om den, der har gjort hun vil læse den er jeg sikker på.

Og jeg har kun godt, at sige om bogen. Jeg var fanget af dramaet, sandheden og kærligheden i historien. Den handler om det her ægtepar - hun er kok, han er musiker og de bor i London - som venter deres første barn. Barnet bliver født og er handikappet. Ikke dårlige ben eller blind men hjerneskadet så der ingen reaktion er eller nogensinde vil være. Det er her historien starter og fra de første sider, er bogen svær at ligge fra sig.

Måske historien betyder mere for mig, fordi jeg arbejdede med en lille pige i London der var hjerneskadet fra fødslen. Kate var 7 år da jeg startede hos hende og kunne intet selv. Moren forklarede, at Kate ikke viste hvem vi var, at hun ikke reagerede på noget. Hun kunne selv trække vejret men det var det eneste hun kunne. Jeg vil nu alligevel påstå jeg engang imellem fik øjenkontakt med hende.

Jeg kan kun varmt anbefale du læser bogen. Den er virkelig go', sørgelig, fustrerende, interessant og hjertevarm. Den er godt skrevet og nem at læse.

Måske jeg er så betaget af bogen, fordi jeg som sagt har arbejdet med Kate og over årene børn med forskellige handikaps.

10 kommentarer:

 1. Kære Mette!
  Den må fluks på listen!! Så skønt med en dejlig bog; jeg selv er langt om længe (!) igang med 'Store små løgne'.
  Ha' en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde:) Håber du får tid til at læse i Store små løgne i weekenden. Den er såååå go':o)

   Slet
 2. Jeg har allerede skrevet den på listen da du viste den på Instagram. Glæder mig til at få fingre i den. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at høre, hvad du synes om den, Birgitte. Go' weekend:)

   Slet
 3. Uh, du er færdig med endnu en bog! Du er altså turbo til det der.
  Jeg er ellers helt stolt af at have læst 1 skønlitterær bog i 2016. Og det skal jeg naturligvis fortsat være, selvom du "løber" fra mig. Er så imponeret. Og lidt misundelig på at du TAGER dig tiden til det. Fedt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Søvn er overvuderet ik'?:o) Så kan jo ligeså godt læse:)

   Slet
 4. Pyha, nåede du også at læse i ferien, skønt med så mange oplevelser at mindes tilbage til, nu hverdagen og standard weekenderne er her igen for en kort stund.
  Jeg får ikke læst så meget lige pt. men det skal nok komme i gang igen, om ikke andet , når eftermiddagskaffen kan nydes på den åbne altan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber solen titter frem i dag. Er næsten færdig med endnu en fantastisk bog og vil gerne læse udenfor med en kop kaffe:)

   Slet
 5. Tak for anbefalingen. Det er barskt med hjerneskade hos børn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det og hårdt at læse om men bogen er som sagt fantastisk:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...